Адел – от 100-килограмова дебелана в топмодел за 50 милиона долара (Снимки + как се преобрази)

Адел се превърна от 100-килограма пухкавелка в топмодел

Адел се превърна в 100-килограмова пухкавелка в топмодел. Известната певица е успяла да свали повече от 40 килограма в последните няколко месеца. И сега получава договори на стойност 50 милиона долара, които различни компании й предлагат, за да бъде рекламно лице и да промотира своята диета.

Адел сподели неведнъж, че е отказала въглехидратите и сладките неща, което безкрайно много й помогнало да се възстанови. Певицата разкрива още, че не е фен на спорта, но се разхожда активно, танцува и се занимава с други дейности, които очевидно са повлияли благотворно на състоянието й.

Резултатът е една нова, доста по-стройна и много красива Адел. Но изпълнителката е категорична, че не желае да афишира начина по който е отслабнала. Тя е категорична, че днес е една нова и по-щастлива Адел, и няма нужда да показва на света своето щастие и как е постигнала заветните си цели.

Иначе певицата разкрива, че й предлагат множество договори, включително и такива за риалити формати. Последният който отказала, е на стойност над 50 милиона, тъй като не искала да печели пари от диетата си. Чуждестранните медии пишат още, че певицата отказва оферти и за риалити проекти на различни телевизии. „Тя попари надеждите на всички, които се надяваха да я видят в своите шоу програми. И отказва да се продаде за каквито и да е пари“, разкриват още те.

Личният й треньор Пит Герасмо разкрива, че тя спазва военен режим в ограниченията.

„Спря да пуши, да пие и изхвърли сладките храни от менюто си. А също така се отказа от преработените храни. Започна да тренира редовно и е много упорита. Но резултатите си струваха“, допълва още той.

Адел неузнаваема - от 100-килограмова пухкавелка - топмодел за 50 милиона сн. Инстаграм
Адел неузнаваема – от 100-килограмова пухкавелка – топмодел за 50 милиона сн. Инстаграм

„Тя не отслабна, защото беше принудена да го направи. Тя просто искаше да промени живота си и да бъде здрава. Но след промяната, все повече хора се интересуват от външния й вид, а не от музиката й. А тя не иска да се продава като Кардашиян“, завършва разказа си той.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.