Адел не може да каже „Обичам те!“

Гласувайте за статията

Няма човек, който да е останал безчувствен слушайки невероятните балади на Адел

Симпатичната певица изскочи от тъмното и ни стисна за гърлото по начин, който е запазена марка само за най-големите професионалисти. Без да е досадно атрактивна като повечето певици, който гледаме из музикалните канали, Адел приковава вниманието ни с прекрасияния си глас и класическото си излъчване.

Певицата представлява една много интересна компилация от десетилетия, през които музиката е претърпяла някакво запомнящо се развитие. Тя ни напомня за непринудената чувственост на шейсетте, артистичното нехайство на седемдесетте, взела е по малко от агресията на осемдесетте, за да запечата в песните си класиката на последното десетилетие на 20 век -време, през което изгряха някои от най-големите музикални легенди.

Оказа се, обаче че симпатичната певица, която е безкрайно чувствена на сцената и в студиото, е доста по-различна в реалния живот. Адел, която се разтапя докато пее „Someone Like You“ призна, че никога не е изричала думите „Обичам те!“ на мъж, тъй като не може да говори открито за чувствата си. Затова тя решила да започне да пише прочувствени писма, в които да излива силните си емоции.

„Страшно трудно ми е да споделям чувствата си. Всъщност никога не съм казвала на мъж, че го обичам. Чувствала съм го, но не съм го изричала. Един приятел наскоро бе убеди колко важно е за силния пол да го знае и затова започнах да пиша писма“, разкри в интервю Адел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар