Аделина Солтарийска заряза мъжа си, глези се с ваканция в Дубай (Вижте как се забавлява)

Гласувайте за статията

Аделина Солтарийска повери Ема на Борис и замина за Дубай с приятелки

Аделина Солтарийска си взе заслужена почивка след натоварената си програма около новата си модна линия. Съпругата на музиканта Борис Солтарийски, изненадващо замина на женски уикенд с приятелки и то не другаде, а чак в Дубай.

Красавицата реши да се поглези на заслужена почивка и то само с най-близките си дружки. А съпругът й се оказа достатъчно либерален, не само да я пусне сама, но и да гледа дъщеря им сам вкъщи.

Певецът в момента заработва последните си заплати при Слави, като не е много ясна съдбата на бенда след края на предаването. Борис обаче се шегува, че не се притеснява за бъдещото, тъй като съпругата му ще го издържа.

Самата Аделина има много успешна модна линия и усилено работи, за да я развива и популяризира. Неслучайно, след изтощителния труд, тя реши да си подари соло ваканция, само с приятелки, пише „България днес“.

Междувременно двамата съпрузи продължават да поддържат идеята, че трябва да държат личния си живот далеч от пресата. И избягват да споделят твърде много семейни снимки.

Както е известно, поради тази причина, преди време плъзна мълвата, че съпрузите са скарани и едва ли не пред развод. Към днешна дата обаче по нищо не личи това да е истина. А младото семейство се зарече да държи далеч от пресата, всичко свързано с личния им живот.

Аделина Солтарийска с лукс ваканция в Дубай сн. Фейсбук

Аделина Солтарийска с лукс ваканция в Дубай сн. Фейсбук

Все пак Аделина не можа да се сдържи да не се похвали, че е в Дубай с най-добрите си приятелки, поверявайки дъщеря си на грижите на баща й. И да сподели снимки от екзотичната им ваканция. Бившата риалити звезда и асистентка от шоуто на Слави, излезе в майчинство след раждането на малката Ема. Но след това, вместо да се връща към работата в шоуто, реши да създаде своя модна линия и да изгради собствен бизнес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар