Аделина Солтарийска заряза моделството заради Борис? (Вижте какво ще работи )

Гласувайте за статията

Красивата Аделина Солтарийска се преквалифицира.

Бившата балерина от „Магаданс“ и доскорошен модел Аделина Солтарийска тепърва ще се подвизава в ново поприще. Съпругата на Борис Солтарийски има доста успешна кариера на модния подиум, която явно е решила да остави зад гърба си. Сега вместо на котешката пътечка, тя ще показва умения бекстейдж.

Преди дни Аделина Солтарийска се похвали, че е завършила курс по професион;лен грим при една от най-добрите в областта – адашката й Аделина Цанева. „Успешно приключване на курса по грим! Днес пред комисията всички момичета се представиха повече от отлично и взеха своите дипломи за професионални гримьори“, похвали се учителката на Ади.

Явно жената на Борето съвсем е решила да скъса с моделския живот, заменяйки ги с друга професия в същата сфера. Според мнозина, решението й е продиктувано не толкова от нейното желание, колкото от волята на съпруга й. За всички е видно, че Аделина Солтарийска е много красива. А да демонстрира това публично никак не се нрави на нейния ревнив мъж, пише hotarena.net.

Преди време именно заради връзката им и нейната бременност прекрати изявите си като балерина в „Шоуто на Слави“. Именно тогава всичко говореха, че красавицата не е с Борис толкова по любов, колкото едва ли не по принуда от страна на Трифонов. А Солтарийски явно и до ден-днешен не е напълно сигурен в чувствата на благоверната си.

Аделина Солтарийска в ново амплоа

Аделина Солтарийска в ново амплоа

Така че нищо чудно на Аделина Солтарийска просто да й е омръзнало от вечните скандали и сцени на ревност от негова страна. В ролята на гримьор тя няма да се набива толкова на очи, а и ще печели по-добре!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар