Аделина Банакиева с тежка криза, Биг Брадър вика линейка

Гласувайте за статията

Аделина Банакиева все още не е преборила коварното заболяване и изпада често в кризи по време на престоя си в Къщата

Най-възрастната участничка в Биг Брадър Аделина Банакиева е много зле здравословно. Истината за нейното състояние лъсна след лайфа в понеделник, когато част от съквартирантите споделиха, че спешно се вика линейка, заради Аделина, която все още страда от онкологичното заболяване и от неговите последствия.

Аделина Банакиева се похвали, че се е преборила с рака, но всъщност тя не се е излекувала напълно, тъй като за лечението са нужни много средства и време.

Ади страда от рак на дебелото черво, който е открит от лекарите в крайна фаза на развитие и те не дали голям шанс за излекуване. Само, че Аделина е много смела и силна жена и след химиотерапията, на която била подложена от коварната болест нямало следа. За да не се появи отново на Банакиева и се налага да се тъпче с шепа лекарства, а участието й в Биг Брадър е сериозно изпитание за нейното здраве, коментират близки на Ади.

Цветелин, който излезе от Къщата също разказа, че Банакиева е много зле и я упрекна, че не си гледа здравето и стои вътре, а няколко пъти линейката идва и я откарва с лед на корема.

Ади също призна, че изпитва понякога болки, но това се дължало на нейната язва, с което скри истинската причина за да не тревожи съквартирантите и близките си в къщи.

Аделина Банакиева участва в Биг Брадър, като се надява да грабне наградата от 50 бона, която ще и помогне финансово за лечението на страшното заболяване, но за съжаление парите вече се стопиха до 29 000, заради непрекъснатите провинения на участниците. Мълвата, която се носи е, че Ники Кънчев я уредил да я изберат продуцентите, тъй като двамата са стари познати от предаването „Ники Кънчев под наем“, което правеха заедно.

Всички се надяват участието на Аделина Банакиева в Биг Брадър да не и изиграе лоша шега и вместо да се излекува, заболяването й да се задълбочи.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар