Адвокатът на Бритни Спиърс втрещи: Тя е в кома! (Шокиращи подробности за живота на певицата)

Гласувайте за статията

Адвокатът на Бритни Спиърс направи шокиращо признание в съдебната зала

Както е известно, една от най-обичаните певици по света – Бритни Спиърс, води драматична съдебна битка с баща си по повод попечителството над нея. В тази връзка последните събития дават малка надежда, че тормозът над нея скоро ще свърши. Собственият адвокат на звездата шокира аудиторията, като заяви, че в момента психическото състояние на Бритни прилича на пациент в кома. Емоционалното му признание идва като резултат от всичко, което преживя певицата.

Към настоящия момент тя явно дори не смее да стъпи в съдебната зала, камо ли да участва адекватно в правно споразумение. Освен това благодарение на усилията на семейството си е по-скоро безгласна буква и не може да разполага свободно нито с времето, нито с богатството, нито с живота си. Затова и съвсем естествено идва сравнението, че звезда от ранга на Спиърс е като в кома. Баща ѝ, както изглежда, не се отказва от идеята да продължи да ограничава дъщеря си. Битката за попечителство над нея продължава с пълна сила. А как се чувства певицата, можем само да гадаем. Показателен е фактът обаче, че Бритни не събра смелост да присъства на последното изслушване.

А борбата в съда всъщност се води, за да може младата жена да е равнопоставен противник на баща си. Малка победа, която заслужава наздравица, е възможността Спиърс да разшири юридическия си екип. Дали това е началото на свободата на Бритни, не се наемаме да кажем. Но… Крачката е направена и като че ли самата звезда е готова да вземе живота си в свои ръце. Юридическият екип на певицата е на мнение, че нейните нужди и желания са различни от визията, която има Джейми за живота ѝ. Тя дори не може да се погрижи за управлението на имението си, коментира и dailymail.co.uk, камо ли да участва адекватно в изтезаваща я съдебна битка.

Бритни Спиърс преживя прекалено много

Бритни Спиърс преживя прекалено много
Снимка: инстаграми

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар