Адвокатката на Анджелина Джоли потресе с признание: Тя е истинска отрова!

Гласувайте за статията

Адвокатката на Анджелина Джоли потресе с признание и разкрития

Адвокатката на Анджелина Джоли я напусна. Лаура Васар, една от най-добрите бракоразводни адвокатки на Холивуд, разкри, че е потресена от нея. По думите й, актрисата била толкова озлобена срещу бившия си съпруг, че нищо не било в състояние да промени отношението й. Заради отровната среда, която се зараждала около нея, Лаура се принудила да напусне.

Васар, която има десетки холивудски разводи в професионалната си биография, този път е вдигнала ръце. По думите й, никога досега не е срещала толкова ожесточен и труден човек за работа, каквато е била Анджелина.

„Нещата загрубяха. Тя е толкова изпълнена с гняв и омраза, че атмосферата около нея е буквално е отровена. Госпожа Джоли е готова на всичко, за да разбие всяка връзка между съпруга си и децата си. В един момент започнаха да се водят и мръсни игри, заради което се принудих да напусна. Не мога да се справя с това“, разкрива още Васар.

„Прецених, че е по-добре за мен да напусна. Не искам да се забърквам в това“, допълва юристката.

По думите й, Анджелина още от самото начало й поставила условие — пълно попечителство върху децата и прекъсване на всякакви връзки между Брад и наследниците им. „Предложих й да се погрижи за тях и да помисли кое е най-доброто решение. Тя твърдо ми отказа“, споделя още Лаура.

Тя вече не е част от адвокатския екип на Джоли. Актрисата пък въобще не се притеснила от мотивите, с които я напуснала. Вместо това се обърнала към други адвокати, формирайки наистина безскрупулен екип.

Адвокатката на Анджелина Джоли ужасена от нея сн. Twitter

Адвокатката на Анджелина Джоли ужасена от нея сн. Twitter

„Тя не иска развод, тя иска отмъщение и наказание. Толкова е гневна, че дори не си дава сметка какво прави. Чак е плашещо“, разкрива Васар. По думите й актрисата е загубила всяка връзка с реалността. Нищо чудно, че Брад Пит преди дни я нарече „откачалка“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар