Нагло! Меган Маркъл провалила сватбеното парти на принцеса Йожени (Вижте защо се скараха)

Гласувайте за статията

Бременната Меган Маркъл успя да се скара с роднините си доста бързо

Меган Маркъл може и да е любимка на кралицата и принц Хари, но по отношение на останалите членове на семейството, ще й се наложи доста да поработи. Особено с принцесите на Йорк. Херцогинята на Съсекс е в очакване на първото си дете — новина, която направи не само британците щастливи, но и много нейни фенове. Но в същото време показа такава отчайваща липса на такт, че си спечели неприязънта на някои от членовете на семейството.

Шест месеца след сватбата с Хари, Меган успя да се скара с Кейт относно управлението на домакинството, заради което бе и поставена в изолация през последните дни. След това се оказа и без асистентка, тъй като най-добрата й сътрудничка я напусна заради безкрайните й изисквания.

Малцина обаче знаят, че Меган е направила още един гаф, този път колосален. Навръх сватбения прием на принцеса Йожени и Джак Бруксбанк, тя и Хари съобщили на семейството, че ще стават родители.

„Нейно височество принцеса Йожени ужасно се разстрои. Това беше възможно най-нетактичната проява от страна на госпожа Маркъл. В желанието си да се впише в семейството и да докаже, че наистина е част от тях, навръх сватбения прием на принцесата, тя обяви пред всички, че с Хари имат да им кажат важна новина — че ще стават родители. Семейството безкрайно се зарадва, принцесите на Йорк също. Но в същото време цялото внимание отново бе насочено към херцогинята и младоженците се оказаха на втори план“, разказват придворни. „След новината за бебето Йожени се оттегли и доста време никой не я видя“, коментират още служители, наети за събитието.

Меган Маркъл успя да съсипе и партито на Йожени сн. You Tube

Меган Маркъл успя да съсипе и партито на Йожени сн. You Tube

По всичко изглежда, че на Меган й липсва усет за такт и умение да чака. Явно и кралицата е решила така, тъй като втората й снаха бе изтикана доста назад на официалните събирания.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар