Ава на Иван празнува РД с Ирина, не с Вихра (Снимки)

Ава на Иван празнува РД с Ирина, не с Вихра (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Ава на Иван отбеляза празника си с новата жена на татко си

Ава на Иван и Ирина са родени с разлика от само няколко дена

Ава на Иван отбеляза рождения си ден с Ирина Тенчева, не с майка си Вихра! Дъщеричката на продуцента и вече бившата му съпруга отпразнува празника си заедно с новото семейство на татко си и новата му жена, разбира се. С която са родени само с няколко дена разлика. И естествено, няколко години.

Ава на Иван отпразнува рождения си ден с новото семейство на баща си

Ава на Иван отпразнува рождения си ден с новото семейство на баща си

Купонът се състоя в двора на къщата на Иван и Ирина, като самата Тенчева се похвали с няколко снимки от подготовката и самия празник. „Две лъвици ще празнуваме живота“, доволно написа Ирина в профила си във Фейсбук, очевидно визирайки себе си и Ава.

За която беше избрала жълта рокля, идентична със собствения й жълт летен гащеризон. За гостите бяха подготвени бутилки отбрано вино, а съдейки по броя на чашите, те не са били никак малко. Естествено, децата на Ирина от първия й брак също присъстваха на купона.

От който обаче беше изключена майката на Ава – Вихра. Което е разбираемо, предвид факта, че тя и Ирина бяха приятелки и колежки преди Тенчева да й открадне съпруга. Най-вероятно бившата жена на Иван и дъщеричката й са отбелязали празника на Ава само двечките, без да вдигат излишен шум и партита.

Припомняме ви, че Иван и Вихра се разведоха със скандал след само една година брак, дългогодишна връзка и една дъщеря. Продуцентът започна извънбрачна афера с колежката на съпругата си Ирина, тогава Сарачинова. Която също напусна семейството си заради него.

А тази година двамата се сдобиха и с първия си общ наследник Самуил. Детето е второ за Иван и трето за Ирина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар