Абитуриентката на Хайди Клум с роклята на майка си на бала (Моделката се стиска за ново, облече Лени в старите си дрехи)

Абитуриентката на Хайди Клум с роклята на майка си на бала

Хайди Клум изпрати абитуриентка с една от старите си рокли. Германската манекенка облече дъщеря си за абитуриентския й бал с една от емблематичните си рокли, отпреди повече от 20 години. Въпреки че моделката е известна с това, че не обича да прахосва пари и не се харчи много за дрехи на децата си, този път изненада всички с решението да облече дъщеря си в своя рокля.

Лени Олуми Клум, която уверено върви по стъпките на известната си майка, блестеше в елегантна рокля, която Хайди носеше по време на снимките на“Comic Relief 8″. Лени е плод на връзката й с милиардера Флавио Бриаторе, но двамата се разведоха след като тя забременя. По онова време Хайди вече имаше връзка с втория си съпруг – музикантът Сийл, от когото има още една дъщеря. Момичето обаче уверено върви по стъпките на майка си в света на модата и определено се гордее изключително много от този факт.

Тя дори сподели снимка в социалните мрежи, под която се похвали, че е с роклята на Хайди. „Абитуриентска вечер с роклята на мама“, написа Лени под кадъра.

Дъщерята на Хайди Клум с роклята на майка си на бала сн. Инстаграм.
Дъщерята на Хайди Клум с роклята на майка си на бала сн. Инстаграм.

И докато за някои решението й да носи старата рокля бе мил жест към родителите й, според други Хайди се е скъпила за дъщеря си доста. И дори й е заела и бижутата си, за да не се харчи излишно за нови. Явно с третият й съпруг нещата не вървят много добре от финансова гледна точка, подмятат зли езици.

Източник: kanal5.com.mk

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.