Зуека чака наследник

Зуека чака наследник
5 (100%) 1 vote
Васил Василев-Зуека отново ще става родител

Господарят на ефира Зуека отново ще става баща – пише „Уикенд”. Той стяга сватба с новата си половинка Анна Вичева – твърди изданието. Комикът и бременната му жена заминали на средиземноморски круиз, за да посрещнат Деня на влюбените Свети Валентин. Бъдещата майка била в седмия месец.
За 39-годишната Анна това ще е първо дете, но Зуека има дъщеря от 20-годишната си връзка с колежката си Нина. Изданието припомня, че именно Девина първа разкри пред медиите изневярата на баща си. Момичето проявило любопитство и сменило паролата, за да използва скайпа на Василев. Там намерила и кореспонденцията му с тайната любовница.

Зуека

Зуека с новата си половинка

Уви, днес Зуека е престанал да се интересува от дъщеря си – твърдеше самата тя. Актьорът редовно плащал таксата й за училище и издръжката, но вече се отчуждил от детето.
„Не дойде за рождения ми ден” – изплака Девина. Сегашната осмокласничка е твърде огорчена от родителя си. Тя не проумява как 20 години Зуека не се е решил да се ожени за Нина, а сега тръби наляво-надясно, че ще се венчава за Анна. Изданието твърди, че актьорът планирал да си кажат да с новата си половинка и пред бога.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар