Златка Димитрова ошашка съквартирантите – получи тикове!

Златка Димитрова ошашка съквартирантите – получи тикове!
5 (100%) 1 vote

Златка Димитрова ошашка съквартирантите с последното си признание, че е получила тикове

 

Златка Димитрова получи тикове!

Тя буквално ошашка съквартирантите с признанието си, научи Kliuki.net. Плейметката не й върви тази година в Къщата. Нервите й отказват да я слушат и тя непрекъснато плаче вътре.

Златка Димитрова получи тикове от стрес в Биг Брадър

Златка Димитрова получи тикове от стрес в Биг Брадър

Околните не я разбират и това съвсем я напряга. Единствено с Русата Златка успява да намери обща приказка и да я утеши от време на време. Златка е толкова разстроена психически, че наскоро се наложи намесата на специалист.

Тя дори пожела да си тръгне от шоуто, но зрителите избраха да остане. Златка Димитрова не крие, че вече копнее да се върне при своя любим Миро, с който ще продължат опитите си за бебе и съвсем скоро ще ги споходи щастливото събитие.

Дотогава обаче Злати остава на финала да се бори за голямата награда на Биг Брадър. С тикове или не, тя ще се справи, убедени са феновете й. Златка сподели с останалите, че не се чувства добре и е получила странен тик на окото, но никой не можа да разтълкува този знак на тялото й.

Всички считат, че това със сигурност е на нервна почва. Щом Златка иска да бъде майка, ще трябва да помисли за собственото си спокойствие, защото няма да й е лесно така, съветват я още във виртуала.

Но всичко ще си дойде на мястото, когато Златка Димитрова приключи с участието си в Биг Брадър, тогава и тиковете й ще минат!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар