Тони Дачева: Вече избирам име на детето

Тони Дачева: Вече избирам име на детето
5 (100%) 1 vote
Нямам мъж до себе си, не съм срещнала подходящия – споделя певицата

„Не ми беше никак лесно, но в крайна сметка взех това решение, защото осъзнах, че наистина искам да го направя. Много важно беше да осъзная дали мога сама да отгледам дете” – споделя Тони Дачева в интервю за „България днес”.
„Аз обаче смятам, че мога да се справя с това предизвикателство. Успокоява ме фактът, че имам близки и приятели, които ще са насреща в тези моменти. Майка ми също ще ми помага, така че няма да бъда напълно сама. Това ми дава стимул да се наема с тази отговорност – да си отгледам момиченце” – признава бившата певица на известния оркестър „Кристал”.

Toni_Dacheva_166„Много исках да имам свои деца, но просто така се случи, че нямам. Обмисляла съм го и съжалявам, че не съм го направила по-рано. Спирало ме е това, че съм си мислела, че ще намеря човека до себе си, за да направя тази крачка и да отгледаме едно детенце заедно” – казва Тони Дачева.
Тя признава, че в момента няма мъж до себе си, защото не е срещнала човека, на когото да се довери. „Нямам сериозен приятел, но това не значи, че съм самотница и стоя сама вкъщи. Искам човек, който да ме разбира” – обяснява пред изданието Тони Дачева и допълва, че вече е направила необходимата стъпки за осиновяване. „Вече си мисля за подходящо име на момиченцето, вероятно ще е име на някое цвете” – споделя певицата.
В миналото тя имаше дългогодишна връзка с колегата си Найден Милков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар