Тервел Пулев се реваншира на Диана с романтични уикенди! (ФОТО)

Тервел Пулев се реваншира на Диана с романтични уикенди! (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Тервел Пулев се реваншира на Диана с романтични уикенди, а половинката му е по-усмихната отвсякога

 

Тервел Пулев намери начин да се реваншира на Диана – той организира романтични уикенди за половинката си, която унижи във ВИП Брадър!

Изглежда Диана е жена, достойна за възхищение.

Тервел Пулев и Диана - влюбени и заедно, ето така боксьорът се реваншира с романтични уикенди

Тервел Пулев и Диана – влюбени и заедно, ето така боксьорът се реваншира с романтични уикенди

Не само, че изглежда добре без грим, засенчва Лияна по доста критерии, но и прости великодушно забежката на Тервел. Изданието HotArena.net публикува фотото от тяхната зимна разходка по реката.

Боксьорът не пропусна да се похвали и да докаже, че с Диана продължават да са все така заедно, а Диана е по-усмихната отвсякога, забеляза Kliuki.net.

По всяка вероятност, спортистката знае колко струва за Тервел и затова въобще не се притесни, когато той се заигра с Лияна в Къщата. Сега фолк певицата се оказа виновната за цялата афера, а тя самата лъже също, че нищо толкова не се е случило…

Зрителите със собствените си очи зърнаха какво ставаше вечер в спалнята на ВИП Брадър, но нека това да остане в миналото, щом на главните герои им горчи като си спомнят.

Радостното е, че Тервел Пулев и Диана са намерили път един към друг и семейството им няма да се разпадне, защото имат малко момченце и то заслужава да ги вижда щастливи.

Вижте сами как Тервел Пулев се реваншира на Диана с романтични уикенди!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар