„Север юг“ — сериал с неочакван обрат! Гюней зарязва Джемре пред олтара

„Север юг“ — сериал с неочакван обрат! Гюней зарязва Джемре пред олтара
3.17 (63.33%) 6 votes

Ето какво ще се случи в сериала „Север —юг“ в следващите епизоди

Изненадващи обрати настъпват в следващите епизоди на сериала „Север-юг“. Драмата между двамата брата се задълбочава, а битката им за сърцето на Джемре все по-откровена. Самата красавица се разкъсва в чувствата си към всеки от тях, докато накрая се оказва сама.

Гюней и Джемре се сгодяват, но щастието им е твърде кратко. Младата жена научава за вината на Гюней преди 5 години и е дълбоко разочарована. Кузей я моли да не съди строго брат му, но между тях започва да се отваря пропаст. Амбициозният младеж се опитва да се помири с приятелката си, но отношенията им изглеждат все по-обречени.

Гюней зарязва Джемре пред олтара

Гюней зарязва Джемре пред олтара

djemreВ сериала ще видим още как семейството на убитото момче се опитва да научи подробности за смъртта му. Майката на момчето дори води Кузей на гроба на детето си, а сцената е една от най-емоционалните в целия сериал „Север-юг“.

Изненадващи обрати в "Север-юг"

Изненадващи обрати в „Север-юг“

Междувременно Бану също не стои със скръстени ръце и се намесва във връзката им. Богата красавица е твърдо решена да спечели Гюней с блясъка на света, в който живее и накрая успява. Дълго време младежът се опитва да устои на лукса и разкоша, но накрая се поддава на изкушението. Малко преди сватбата с Джемре, Гюней я зарязва, за да се събере с Бану.

Кузей не смее да признае любовта си към Джемре много дълго

Кузей не смее да признае любовта си към Джемре много дълго

В предстоящите епизоди на сериала „Север —юг“ ще видим още как Гюней бавно започва да осъзнава, че брат му е влюбен в Джемре. Той започва да ги следи и подозренията му се оправдае. Двамата обаче няма да смеят да признаят чувствата си дълго, дълго време. А след като най-после се обяснят, ще се наложи да се разделят за неопределен период от време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “„Север юг“ — сериал с неочакван обрат! Гюней зарязва Джемре пред олтара”

  1. Стоянка Минкова

    мар. 10. 2014

    аз много харесвам козей
    тое много хубав и чаравен мъжг

    Reply to this comment

Добавете коментар