Пейо и Гала отново заедно в “На кафе”

Гласувайте за статията

пейо и галаПощальонът Пейо от “Имаш поща” се завръща в Нова телевизия, но този път не като разносвач, а като пълноправен водещ на предаването “На кафе”. Двамата с Гала ще си партнират, а новината за “реформата” зарадва особено много Пейо, който се кани да носи русата водеща на ръце. Колко време ще го държи ентусиазма съвсем скоро ще разберем, защото още в понеделник 14 март ще го видим в ефир.

Пейо ще помага на Гала, но продуцентите обмислят да му направят и собствена рубрика. Бившият пощальон известен още и като музикант, ще се появява със своя бенд в специални издания на предаването.

Като баща на две деца, той щял с радост да се включва в рубриката “Моето бебе”, защото бил запознат отблизо с отглеждането на децата. Най-известният пощальон в България обича да се грижи за семейството си и да прекарва свободното си време с тях в планината.

Новият водещ на Нова телевизия е завършил Музикалната академия “Панчо Владигеров” със специалност тромпет, както и военно-музикалното училище в София. Даровитият музикант е извънредно щастлив от новото си амплоа и смята да даде всичко от себе си.

Изглежда Гала също е очарована от решението на медията и двамата ще си партнират в приятелски отношения. Пейо се радва, че е имал шанс да се изяви в телевизията, макар и в по-различна роля от музикант. За сметка на това, той споделя, че свири вкъщи на семейството си най вече на китара и по-рядко на тромпет.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар