Николета Лозанова лъсна с менте на Филип Плейн (Доказателство)

Николета Лозанова лъсна с менте на Филип Плейн (Доказателство)
5 (100%) 2 votes

Николета Лозанова за пореден път се издъни с претенциите, че носи само маркови дрехи

Николета Лозанова се мъчи да заблуди феновете си, че е от хайлайфа

Николета Лозанова от край време се напъва да претендира, че е неизменна част от родния хайлайф. Дори нещо повече, според собственото самочувствие на плеймейтката, тя е едва ли не най-голямата звезда в родината ни. Естествено, за да поддържа имиджа си на лъскава знаменитост, моделката не може да си позволи да се облича как да е и тя е наясно с това. Поради тази причина съпругата на Валери Божинов не спира да се фука с уж марковите дрехи, които носи.

Николета Лозанова или Мария? Коя е с оригинала?

Николета Лозанова или Мария? Коя е с оригинала?

Нещо повече, преди няколко месеца тя дори се изтипоса на снимка със самият Филип Плейн, твърдейки, че двамата били първи приятели. И дизайнерът бил впечатлен от красотата й. Приказки, на които никой не хвана вяра. За всички е ясно, че Николета Лозанова просто е издебнала Плейн някъде из улиците на Милано и като истинска фенка го е помолила за снимка. В което няма лошо. Защо обаче моделката продължава упорито да лъже, че дрехите, които носи, са оригиналните на марката?

Николета ЛозановаИ за малките деца е ясно, че Ни Ло се кичи с ментета, тъй като няма средства да си позволи всички дрехи в гардероба й да са маркови. Истината обаче лъсна безпощадно, когато се оказа, че и Мария има блуза на Филип Плейн, която притежава Николета Лозанова.

Николета ЛозановаИли по-точно – менте на която притежава госпожа Божинова. Бързо сравнение между двете блузи показва, че има сериозна разлика както в шапката на момичето, което е на щампата, така и в прическата му. Което означава, че една от двете блузи е оригинална, а другата – евтино менте. Предвид парите, с които разполага Мария, благодарение на половинката си Християн Гущеров, е доста лесно да се досетим коя от двете звезди може да си позволи оригинала.

И за коя остава китайския боклук, смеят се форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Николета Лозанова лъсна с менте на Филип Плейн (Доказателство)”

  1. панаъот

    окт. 16. 2017

    И двете са менте

    Reply to this comment

Добавете коментар