КУКЛА! Вижте стари снимки на модела Никол

КУКЛА! Вижте стари снимки на модела Никол
1 (20%) 1 vote

Уникалните кадри с Никол Станкулова като малка потвърждават, че тя е същинска красавица

 

Приказно красива!

Ето така може да се определи Никол Станкулова като дете. Уникалните кадри от семейния албум доказват за пореден път, че синоптичката на Нова телевизия е супер привлекателна от малка.

Малката Никол Станкулова

Малката Никол Станкулова

Обективът и камерата я обичат, а бъдещата звезда още от момиченце е фотогенична и буквално залепва всички погледи по себе си, убеди се Kliuki.net.

Малцина знаят, че стройната участничка във „ВИП Брадър” е била много послушна и примерна, а днес семейството й се гордее с нея. Още от невръстна възраст тя се занимава с балет, спорт, математика, пиано и не на последно място с манекенство. Набитото око на професионалистите веднага забелязва потенциала в нея, а Никол Станкулова за кратко се превръща в любимка на публиката. Днес тя е също толкова обичана, но още по-популярна. Освен от ефира на националната медия, тя имаше възможност да разкаже повече за себе си и по време на реалити шоуто, където се представи като доста скромна и неконфликтна личност.

Никол Станкулова не крие обаче, че като тийнеджърка се е притеснявала от външността си заради дългите си крака и несъразмерното по думите й тяло. С това едва ли има някой, който би се съгласил, защото както знаем тези уж недостатъци от тогава, днес са нейни огромни предимства.

Вижте Никол Станкулова като бебе и като пораснала гимнастичка!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар