Милен Цветков – най-високо платеният журналист

Гласувайте за статията

милен цветковМилен Цветков определено знае как да се пазари за възнаграждението си, след дълги преговори с шефовете на Нова телевизия е твърде вероятно той да получи неприлично висока месечна заплата. Явно атмосферата във въпросната телевизия е напрегната, а паричните постъпления от реклами все по-малки. Говори се, че рейтингите на предаванията не са особено високи през последната една година и началството е готово на крайни мерки, за да извади от блатото медията.

Самият Милен Цветков дава мило и драго, за да е под светлината на прожекторите, но явно и държи на цената си. Според слуховете той е поискал 25 000 лв. месечно възнаграждение, но няма информация дали завишените му стандарти ще бъдат удовлетворени.

Напористият журналист е напускал не един път Нова телевизия, дори миналата година, когато беше свален от екран без много, много обяснения се говореше, че искал 40 000 лв. обезщетение. Беше обвинен и, че е “забравил” да върне служебния си телефон в бързината.

Журналистът на Нова телевизия всъщност има силен гръб в телевизията и се подсигурява, като си печели приятели на високо ниво. Като човек работил какво ли не докато стигне до позицията да се пазари на сума на която и един политик би завидял, Милен знае как да се пласира най-изгодно. Стратегията му явно дава резултат и той печели по-високи позиции, затвърждавайки мястото си в Нова. Като човек на когото не му липсва смелост, Милен често е в центъра на конфликтни ситуации и то най вече с високопоставени лица. Но, пък не му липсва и самочувствие, както сме виждали в “Часът на Милен Цветков”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар