Лиана със супер фигура на участие

Гласувайте за статията

Фолк певицата Лиана направи истински фурор на последното си участие. Изпълнителката се появи в убийствен вид и спретна невероятно парти.

От известно време фолк дивата имаше доста грижи. Здравословни проблеми налегнаха певицата и тя позагуби перфектната си форма. Феновете на фолк дивата открито се притесняваха за нея. Но в крайна смета Лиана се възстанови и изглежда по-добре от всякога.

Лияна в топ форма

Лияна в топ форма

Красавицата за пореден път показа удивителен чар и забележително обаяние. Които веднага плениха присъстващите на купона. Емоционална, ведра, привлекателна — така изглеждаше тя пред публиката за радост на почитателите си.

По всичко изглежда, че Лиана напълно се е възстановила от неприятното преживяване. Близо месец фолк певицата бе в много критично състояние заради сериозна инфекция на лимфните възли.

Певицата отново сияе

Певицата отново сияе

Самата изпълнителка със сълзи на очи сподели с Гала в „На кафе“ за страха и тревогата си, докато пребори проблема. Въпреки това фолк дивата демонстрира изключителна воля и не се поддаде на страховете си.

Бившата шампионка по плуване днес изглежда направо феноменално. И демонстрира възхитителна фигура. Феновете на певицата отбелязват, че брюнетката е още по-красива от преди. И се е възстановила отлично. Лияна, която е бивша шампионка по плуване, за пореден път показа сила и борбен дух. И сега отново демонстрира перфектното си присъствие на сцената.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар