Киро Скалата изненадващо хареса Ели – виж как обсъждат задявката им! (ВИДЕО)

Киро Скалата изненадващо хареса Ели – виж как обсъждат задявката им! (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Киро Скалата хареса Ели и я нарече с доволна усмивка „бандитка”, а Русата Златка бързо прозря, че в Къщата прехвърчат флуиди

 

Киро Скалата и Ели са все по-често заедно и сериозно се задяват!

Техният флирт не остана незабелязан от Русата Златка, която изглежда всичко надушва във въздуха, дочу Kliuki.net. Тя побърза да сподели на Черната Златка, че е усетила накъде отиват нещата между Киро и Ели.

Киро Скалата хареса Ели, в Къщата обсъждат задявката им

Киро Скалата хареса Ели, в Къщата обсъждат задявката им

„Ели е постоянно до Киро, започвам да се притеснявам”, прошепна Райкова. Златка Димитрова пък беше убедена, че тя се бърка и не е засякла флуиди или нещо подобно между двамата съквартиранти. По-късно обаче Биг Брадър излъчи едно признание с усмивка от страна на Киро Скалата.

„Ех, тази Ели голяма бандитка излезе”, примляска доволен мускулестият участник. Ели сега е свободна и няма нищо против да й се случи нещо по-вълнуващо в Къщата, но дали ще се стигне чак дотам, на този етап не може да се каже.

В предишния сезон, когато Киро присъстваше, той остави траен спомен в зрителите с горещата си афера с Виолета Здравкова. Дали пък тези сцени няма да се повторят отново?! Киро Скалата уж си пада по идеално тренирани мацки, но май остана впечатлен от ексцентричния характер на Ели, така че нищо чудно да хлътне по-сериозно по нея.

Вижте сами как обсъждат задявката на Киро Скалата и Ели!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар