Къванч Татлату влиза в затвора в новата тв сага „Север Юг“

Къванч Татлату влиза в затвора в новата тв сага „Север Юг“
3.2 (64%) 5 votes

Суперхит на малкия екран през януари

Турската суперзвезда Къванч Татлату влиза в затвора. Известният актьор и модел ще прекара две години зад решетките заради кървава разпра със собствения му брат. Драматичните обрати в живота на Бехлюл от „Забранения плод“ обаче няма да се случи на живо. А в новия сериал „Север Юг“.

Лентата стартира на 14 януари и се очаква да се превърне в абсолютен суперхит. Сценаристките на уникалната драма „Пепел от рози“ Едже Йоренч и Мелек Генчоулу отново се събират , за да създадат, по думите на публиката, изключителна история за човешката душа и избора на човека.

Къванч Татлату влиза в затвора

Къванч Татлату влиза в затвора

Сериалът разказва историята на двама братя — Кузей и Гюней (в превод от турски Север и Юг). Кузей (Къванч) е буен и непокорен, а Гюней (Буура Гюлсой) сдържан и спокоен. Въпреки че са невероятно различни двамата братя са много близки. Докато един ден не се влюбват в една и съща жена — Джемре.

Звездно дуо в новия сериал "Север Юг"

Звездно дуо в новия сериал „Север Юг“

Фаталната красавица обърква съдбите им и след разтърсваща свада, Кузей се озовава в затвора. Четири години по-късно той излиза на свобода и тръгва да търси справедливост. Как това ще промени съдбите на останалите герои предстои да видим.gemre 000 gemre kivo 1 bugra

Любопитен факт е, че в ролята на фаталната Джемре влиза младата актриса Йойкю Карайел. Това е дебютът на младата красавица, която още е в консерваторията, когато Едже и Мелек я забелязват на театрална сцена и й предлагат ролята в новия си сериал, превърнал се в истински суперхит в съседна Турция.


Север-юг – Kuzey-Guney еп.1 Бг.субтитри by eliaskerpedena

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Къванч Татлату влиза в затвора в новата тв сага „Север Юг“”

 1. Kalina.Nankova

  мар. 13. 2016

  Кузеи има нужда от приятелско рамо, да поплаче да се излее болката и душата. Джемре тя му помага да се изипрви Кузеи на крака, йе са ми любимите актйори само за мен. Тази сцена мнохо ми хареса, браво на Джемре че подкрепи Кузей= Джемре му дава сила, надежда, подкрепа, вдъхновение и кураж на Купей= Джемре има е влюбена и го обича в Кузей и той към нея е влюбен двамата много се обичат. Смей се въпреки че искаш да поплачеш. Мълчи, въпреки че искаш да викаш. Бори се, въпреки че искаш да се предадеш.

  Reply to this comment
 2. kalina.Nankova

  мар. 13. 2016

  Испрви Кузей на крака, те са ми любимите актйори само за мен. Тази сцена много ми хареса, браво на Джемре че подкрепи Кузей. Джемре тя му дава сила, надежда, подкрепа, вдъхновение и кураж на Кузей. Джемре е влюбена в Кузей и той също е влюбен в нея.

  Reply to this comment

Добавете коментар