Джийсън Брад Люис тормози Златка Райкова по нареждане на Азис?

Гласувайте за статията

Певецът играе комбина с Ели, за да съсипят плеймейтката по желание на звездата

Поведението на Джийсън Брад Люис предизвика сериозни дискусии в онлайн пространството. Докато част от феновете на ексцентричния участник се кефят на номерата, които погажда на съквартирантите си, други побързаха да осъдят действията му като злобни и отвратителни. Любопитство предизвиква фактът, че още щом прекрачи прага на Къщата, Джийсън насочи злобните си стрели към Златка Райкова.

Йеасон Брад Люис тормози Русата Златка по нареждане на Азис?

Йеасон Брад Люис тормози Русата Златка по нареждане на Азис?

Това естествено повдигна доста въпроси защо певецът мрази толкова плеймейтката. От Kliuki.net получихме интересен читателски сигнал каква всъщност е истинската причина за тази злоба. Наш редовен читател ни изпрати пикантната информация, че Джийсън е приятел на… Азис! Именно кралят на поп фолка накарал бившия Х Фактор да тероризира Русата Златка, към която, както знаете, самият той изпитва огромна неприязън, твърди читателят ни.

Нещо повече, Джийсън действал в комбина с Ели Кузмова, която не крие, че е доста близка с чалга звездата. Точно заради това победителката в Биг Брадър Фемили подкрепи певеца, когато стана ясно, че той стои зад всички номера в Къщата. От kliuki.net не се наемаме да твърдим дали тази информация отговаря на истината. Факт е обаче, че Джийсън и Азис май действително се познават.

Преди известно време участникът в Биг Брадър качи в личната си страница във Фейсбук снимка, на която Азис е гримиран досущ като него. В коментарите под кадъра Джийсън намеква, че именно той е автор на грима на звездата.

Познават ли се Джийсън Брад Люис и Азис?

Познават ли се Джийсън Брад Люис и Азис?


Big Brother All Stars 2013/ 25.11… by cool12312

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар