Черната Златка не издържа: Викнаха психолог за нея в Къщата!

Черната Златка не издържа: Викнаха психолог за нея в Къщата!
5 (100%) 1 vote

Черната Златка не е добре с нервите и се наложи да викнат спешно психолог в Къщата

 

Черната Златка не издържа и викнаха психолог за нея!

Нервите на моделката не издържат. При нея се събраха доста важни събития през годината, а наскоро изгуби и баща си, което е причина да плаче непрекъснато, забеляза Kliuki.net.

Черната Златка не издържа - викнаха психолог за нея в Къщата

Черната Златка не издържа – викнаха психолог за нея в Къщата

Златка Димитрова не може да понесе и атмосферата в шоуто. Според нея вътре масово се правят интриги и се говорят обиди по адрес на съквартирантите.

Златка просто не се чувства на мястото си и вече няма търпение да излезе. В момента тя е номинирана и се надява зрителите да й помогнат, за да напусне формата. Красавицата обикаля стаите и не може да се успокои от натрупаното напрежение.

Тя се разстройва за най-малкото, което стана причина дори приятелката й Русата Златка, да й намекне, че прекалява. Бургазлийката обаче не се замисли, а се засегна и го прие много вътрешно.

„Писна ми да ме наричат невежа, готвачка, чистачка, неодушевен предмет….”, изплака болката си Златка Димитрова. Това е и причината тя да се изолира от останалите, посочва „Всеки ден”. Нищо чудно Златка толкова да се срине, че да поиска сама да се махне от Биг Брадър, коментират зрители.

Черната Златка просто вече не издържа и се наложи даже психолог да й търсят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар