Aлександра Богданска изкушава новия си по бански в преспите (Горещи снимки)

Гласувайте за статията

Празниците за Александра Богданска нямат край!

След като посрещна новата 2017 г. във френски Алпи, Александра Богданска продължава да се радва на приказни гледки и емоции. Празничната й ваканция с нейния любим Макс се проточи и в първите дни от новата година. А това е добре дошло както за нея, така и за почитателите й. Алекс не спира да ги радва със свои красиви фотоси в комплект с живописни пейзажи.

Гледката на Александра Богданска в басейн на хиляди метри надморска височина успя да стопли доста мъже дори и в най-големите студове. Красавицата все още се подвизава в тузарския курорт Шамони. Там, освен да кара ски, не пропусна и да се топне басейна. Той е за лично ползване към вилата, в която са отседнали с Макс и със сигурност той е виновникът за горещите снимки.

Определено луксът, на който се наслаждава модела в последните дни, далеч не се изчерпва само до басейна с гледка. Алекс не спира да постава снимки, от които лъха на аристократизъм и купища хвърлени пари. Тя видимо доста бързо свикна със стандарта на живот на своя нов любим. А той се различава доста от ежедневието с Петканов допреди месеци. Все пак на хубаво човек лесно свиква.

Именно затова мнозина разкритикуваха Александра Богданска, че е продажна, но тя май вече не се трогва от подобни определения. Особено сега, когато има много по-важни задачи. Сред тях са да се любува на прекрасните природни гледки и на своя Макс, който я глези като принцеса. Благодарение на него Алекс отново залипсва на родния светски живот, но пък не пропуска да си осигури място в светските хроники.

Александра Богданска сияе

Със сигурност днес Александра Богданска се чувства по-комфортно в новата среда, в която попадна покрай Макс, защото й дава и възможността да докаже, че притежава стил и класа, а не е лека жена, каквато я изкара бившия й Петканов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар