5 доказателства, че Деян Донков е Къртицата! (Абсолютни истини)

Гласувайте за статията

Следите, които участниците намират, водят неоспоримо към актьора

Актьорът се издаде още с отварянето на плика си

Актьорът се издаде още с отварянето на плика си

В основата на всички скандали, които тресат базата на „Къртицата“, безспорно стои едно-единствено нещо – въпросът „Кой е Къртицата“. Както kliuki.net първи писа, Къртицата със сигурност е Деян Донков. И не само заради реакцията му, когато си отвори плика на старта на шоуто. Припомняме ви, че актьорът беше единствения участник, който се огледа, притеснен някой да не види какво пише в плика му.

Уликите, които участниците намират, в базата, безспорно сочат към него. Ето защо:

1. Прозвището на Деян Донков е Дон Жуан на българското кино. А Дон Жуан е може би най-популярния персонаж от испанския фолклор – ето символиката в българо-испанския речник.
2. Хамелеонът – в момента актьорът е една от звездите в театралната постановка „Цветът на хамелеона“.
3. От връзката си с Анастасия Инглизова Деян има 6-годишен син, който е луд по високите скорости – с този факт е свързана детската количка-играчка.
4. Като истински Дон Жуан, името на Деян Донков се е превърнало в нарицателно за прелъстител, за мъж, който се възползва от жените за собствено удоволствие, без да се интересува от чувствата им. Тази черта от характера му се връзва идеално с надписа „Вовечни трохи в сласт“. Ключовите думи тук са вечността и страстта. „Трохи“ е сложено единствено с цел да обърка участниците, че е изписано името на един от тях – Тони Христов и да се отдалечат подозренията от истинската Къртица.
5. Най-голямата мечта на Деян Донков е да бъде съдебен лекар. А съдебните лекари се занимават основно с изследване на отпечатъци от пръсти – ето я и символиката на листа с пръстовия отпечатък.

При още по-детайлно вглеждане в личността на актьора и уликите, се появяват все повече и повече доказателства, че именно той е предателя в базата.

Споделете с нас, ако сте открили още някоя следа, водеща до него. Или пък оневиняваща го.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “5 доказателства, че Деян Донков е Къртицата! (Абсолютни истини)”

  1. Пенка Петрова

    апр. 12. 2013

    Аз също мисля , че Деян Донков е къртицата.Основание за това ми дават елиминаците. Той забива своето копие на случйни хора, защото му е безразлично кой ще бъде. Той знае със сигурност, кой е КЪРТИЦАТА.

    Reply to this comment

Добавете коментар