март 29, 2024

Цирк! Мис Силикон нападна Мегз: Спи с женени за пари, обича да я водят на каишка, старец от Италия я извади от тинята! (Още скандални разкрития)

https://kliuki.net/kliuki/cirk-mis-silikon-napadna-megz-spi-s-zheneni-za-pari-obicha-da-ya-vodyat-na-kaishka-starec-ot-italiya-ya-izvadi-ot-tinyata-oshte-skandalni-razkritiya/155300 Kliuki.net
Цирк! Мис Силикон нападна Мегз: Спи с женени за пари, обича да я водят на каишка, старец от Италия я извади от тинята! (Още скандални разкрития)

Мис Силикон скочи на Мегз, с брутални разкрития за старта на кариерата й

Мис Силикон нападна Мегз. Габриела Попова скочи на дизайнерката, която пусна пост в защита на истинските ценности и как трябва да се печелят вече конкурсите. "Без голотии, времето на тези красавици свърши. Този билет за слава вече погуби достатъчно момичета. И най-важното - той вече не дава резултат. Сега е времето на кралиците на Инстаграм. Сами да постигат успех, не да проституират, да са на антидепресанти и да се гаврят с тях", написа Мегз в защита на проекта си "Инстаграм кралица". [caption id="attachment_142162" align="aligncenter" width="660"]Мегз Мис Силикон Габриела Попова Снимка: Инстаграм[/caption] "Точно Миглена Каканашева ли е тръгнала да чете морал относно конкурсите! Всички сме наясно за връзките на набедената за дизайнер Мегз с женени мъже и как обича да я водят на каишка! Нужно ли е да си отварям устата за възрастния италианец, който й е помогнал в началото и я извадил от тинята. Благодарение на него стартира бизнеса си, а не да се бие в гърди, че всичко е постигнала сама. Бива-бива нахалство, ама нейното вече минава границата на търпимото. Тъпо е да се правим на светци пред обществото, когато сме натрупали толкова грехове, че дори дяволите ги е срам от нас самите", побесня силиконката. "Не се познаваме лично с Миглена, но аз не се отказвам от думите си. Не смятам, че момичетата, които участват в конкурси, могат да се слагат под общ знаменател. Или може би тя прави характеристика спрямо себе си и разказва живота си с тези морални изповеди. А това с италианеца и женените мъже е мой извод от ситуации, на които съм била свидетел", сподели пред България днес красивата Габриела. От своя страна Мегз не коментира думите на Попова, предават от Blife.bg.