март 28, 2024

Хорър! Ума Търман жертва на тормоз: Бившият ми ме заключи в лудница, за да вземе детето!

https://kliuki.net/skandali/horar-uma-tarman-zhertva-na-tormoz-bivshiyat-mi-me-zaklyuchi-v-ludnica-za-da-vzeme-deteto/151003 Kliuki.net
Хорър! Ума Търман жертва на тормоз: Бившият ми ме заключи в лудница, за да вземе детето!

Ума Търман жертва на тормоз, актрисата на път да влезе в психиатрия

Ума Търман преживява жестока лична трагедия, която е на път да прерасне в нещо повече от трудна раздяла. Актрисата едва не се озова въдворена в лудница, тъй като съпругът й милиардер, иска да получи пълни права върху дъщеря им. Борбата за попечителство между Ума Търман и Арпад Бусон вече е война, в която всичко е позволено. Арпад дори заяви пред съда, че тя е психично болна и смесва лекарства и алкохол. Той допълни, че иска да настани актрисата в санаториум за душевноболни. И да получи пълни права върху дъщеря им Аталуне Луна Флорънс. Лекарствата, които Ума в момента взема, според твърденията на адвоката на Бусон са триазолам, велбутрин и клонопин. Един от свидетелите на делото, психолог, твърди, че Ума има проблеми свързани с намалено внимание и хиперактивност, както и леко нарушаване на функциите за памет. Но няма психични проблеми. В цирка, който се разиграл вчера, адвокатът на Бюсон засегнал и други теми. Той твърдял, че неговият клиент не е доволен от училището, което Ума е избрала за своето дете, защото в него учителите са "груби и лукави".

Семейни войни

Всичко се нажежило още в самото начало, когато лекарката Сара Вайс заявила, че Ума и Бюсон не трябва да бъдат в една и съща стая в присъствието на дъщеря си. Тя обяснила, че връзката им е токсична и че детето би трябвало да се предпази от това. Като пример посочила ситуация, в която малката Луна е била изпратена с баща си на Бахамите, а той напуснал острова, за да отиде на концерт на "Ролинг стоунс" в Куба. При друг повод Луна прелетяла до Лондон, за да прекарат известно време заедно, а той я оставил с бившата си съпруга, манекенката Ел Макферсън, защото отишъл на футболен мач. Психологът е заявил, че въпреки всичко Бюсон е добър баща и че момичето иска да бъде с него, не би трябвало те да прекарват заедно повече от седем дни. През останалото време швейцарския милиардер просто нямал време за детето и често го оставял само. Междувременно бившите влюбени се карат за абсолютно всичко. Дори за образованието на Луна. Тя посещава частна детска градина, която годишно струва 25 000 долара. Баща й обаче се оплаква, че помещенията на детската градина са малки, че атмосферата е депресивна и че децата изглеждат мръсни. [caption id="attachment_119350" align="aligncenter" width="350"]Ума Търман преживява истински кошмар заради съпруга си Ума Търман преживява истински кошмар заради съпруга си[/caption] В последствие Ума обвинила бившия си съпруг, че често отказва насрочените срещи с дъщерята си. Двамата са разделени от 2014 г. и оттогава водят борба за попечителство над детето. Последния ход на Бюсон е да обяви съпругата си за невменяема, за да я затвори.