април 20, 2024

Фики и Гюлджан повлякоха крак, задават се куп звездни сватби (Вижте кои са следващите младоженци)

https://kliuki.net/kliuki/fiki-i-gyuldzhan-povlyakoha-krak-zadavat-se-kup-zvezdni-svatbi-vizhte-koi-sa-sledvashtite-mladozhenci/153184 Kliuki.net
Фики и Гюлджан повлякоха крак, задават се куп звездни сватби (Вижте кои са следващите младоженци)

Сватбата на Фики и Гюлджан омая с магията на любовта куп звездни двойки.

Сред повече от 600-те гости на сватбата на годината присъстваха много известни и влюбени двойки, все още неузаконили връзката си. Но след като се насладиха на приказката, която създадоха Фики и Гюлджан, май и на тях им се прииска да последват примера им! Първи на редицата са кумовете Галена и Галин. Бляскавата двойка е заедно от 11 години, има две деца, но не и брак. МамаУраган не веднъж е споделяла, че няма намерение да вдига пищна сватба, за да прави сеир на хората. Не й е и цел да се види като булка. Но пък в интервю за Венета Райкова на венчавката на Фики и Гюлджан певицата с усмивка сподели, че догодина все пак може да се решат да минат под венчилото. Галена сподели, че през 2018г. ще бъде готов новият дом на семейството им и може да отбележат промяната в живота си с още една - узаконяване на връзката им. „Като нищо можем да вдигнем сватба там”, каза уж на шега Галин. Разбира се, при тази звездна двойка бракът не е на всяка цена, но сякаш все повече им се иска! Дали ще върнат жеста и Фики и Гюлджан ще им кумуват, предстои да разберем.

Вече много бременната Десислава също се е размечтала да бъде булка.

Тя издаде, че с любимият и Благой Найденов чакат своята рожба в началото на януари. А на въпрос на Райкова дали няма най-сетне да предложи брак на певицата, боксьорът отвърна, че първо ще е бебето, а след това сватбата. Така че нищо чудно и тези двама влюбени да минат под венчилото през 2018г. Ромската перла Софи Маринова също се готви за големия ден. Разбира се, първо трябва Гринго да излезе от затвора! Засега той няма окончателна присъда. Но ако законът бъде благосклонен към него, може след няколко месеца двамата да се вземат, пише hotnews.bg. [caption id="attachment_131014" align="aligncenter" width="300"]Фики и Гюлджан зарази мнозина с любовта си Фики и Гюлджан зарази мнозина с любовта си[/caption] „Снимала съм всички украси, посрещането, за да ги покажа на Гринго като се върне”, сподели Софка. Колежката й Кали разкри, че вече е получила годежен пръстен от своя пореден любим Влади, но засега нямат конкретна дата. Явно догодина много звездни двойки ще се опитат да конкурират сватбата на Фики и Гюлджан, но дали ще успеят?!