март 28, 2024

Ти да видиш! Чарли Шийн става монах (Актьорът загърби всичките си пороци)

https://kliuki.net/liubopitno/ti-da-vidish-charli-shiyn-stava-monah-aktyorat-zagarbi-vsichkite-si-poroci/156574 Kliuki.net
Ти да видиш! Чарли Шийн става монах (Актьорът загърби всичките си пороци)

Чарли Шийн се отдаде на монашеско въздържание, загърби всички свои пороци

Направо не е за вярване. Най-отявленият плейбой след Хю Хефнър - Чарли Шийн, става монах. Актьорът изненада всички с новината, че е пълен трезвеник и живее направо като монах. Холивудската звезда каза, че се чувства "невероятно" и здравето му е "по-добро от всякога", след като празнува 1 година пълна трезвост през декември. Преди 12 месеца 53-годишният Шийн най-накрая изостави алкохола, наркотиците и дивите купони. Той каза, че си ляга в 9:00 часа вечерта, прекарва повече време в четене на "здравословни сценарии" и гледане на телевизия. Чарли реши да поеме по правия път през декември 2017 г., след като се умори от бурния си живот. По този повод Шийн признава: „Всяка нощ започва с добри намерения, но винаги завършваше с достойни хора, които трябваше да изчистят бъркотиите ми. Уморих се да се извинявам за неща, които не си спомням. В ексклузивното си интервю звездата от "Двама мъже и половина" обещава никога да не се доближи до актрисите от филмите за възрастни. Чарли също се надява да възстанови успешната си филмова и телевизионна кариера, която имаше преди няколко години. Шийн също така призова други известни личности да споделят, че са ХИВ — позитивни. Доскоро Шийн беше по-известен с любовта си към партита, дрогата, алкохола, леките момичета и скандалите, отколкото с работата си. След като през 2012 година той бе диагностициран с вируса на ХИВ, той призна за болестта си три години по-късно - през 2015.

Нов човек

Чарли признава, че все още не може да се отърве от пушенето, но работи върху въпроса. Той споделя още, че роднините му са развълнувани от неговата трансформация. [caption id="attachment_148100" align="aligncenter" width="300"]Чарли Шийн неузаваем! Вече е нов човек сн. Уикипедия Чарли Шийн неузаваем! Вече е нов човек сн. Уикипедия[/caption] "Вече не крещя на хората. Не губя паметта си. Много съм внимателен. И децата ми наистина виждат в мен един надежден човек. Те могат да разчитат на мен да бъда техния пример. Днес те имат най-добрата версия на баща си. Шийн има дъщеря Касандра на 34 г., две дъщери - Сам (14) и Лола (13) от брака си с Денис Ричардс и близнаците - Боб и Макс (9) от бившата си съпруга Брук Милър.