март 28, 2024

Стефан Каръбски показа тяло в нета (Ретро снимки)

https://kliuki.net/kliuki/stefan-karabski-pokaza-tyalo-v-neta-retro-snimki/146585 Kliuki.net
Стефан Каръбски показа тяло в нета (Ретро снимки)

Стефан Каръбски си е търсил гаджета чрез сайтове за запознанства

Стефан Каръбски, един от най-симпатичните участници във формата „Женени от пръв поглед” показва тяло в нета. Това веднага направи впечатление на почитателите на шоуто, защото засега, за разлика от останалите младоженци, той най-ревниво пази личното си пространство.

Оказва се, че това са стари снимки, правени преди около седем години, узнахме от Hotarena.net. Тогава симпатягата е бил доста активен в социалните мрежи. Освен това, пак тогава, се е регистрирал и в няколко сайта за запознанства.

[caption id="attachment_92251" align="alignright" width="300"]Стефан Каръбски сега Стефан Каръбски сега[/caption]

На някои от снимките, където е гол до кръста, виждаме едно доста стегнато и поддържано тяло. И тогава той е спортувал – тренирал е бокс. На други е с момиче, може би негова близка приятелка, гадже. С някои от по-провокативните си снимки явно е искал да привлече вниманието на по-голяма част от нежния пол върху себе си, все пак фотосите са от сайт за запознанства.

Като сравним снимки от предишния период и сегашния, виждаме положителната промяна в риалити героя. От новите фотоси ни гледа един много по-уверен и мъжествен млад човек. Усмихнат до половинката си, за която се ожени от пръв поглед.

Със Светлана ги събра не само първата буквичка в името, както пишат някои форумци, а и афинитета им към спорта и добре поддържаното тяло. И двамата продължават да държат на това.

Те са и най-симпатичната двойка на зрителите, но не само заради стегнатите тела, а и защото са най-искрени и естестествени. Участието им в риалити формата „Женени от пръв поглед” донесе голяма популярност и на двамата. Особено сред дамите. Фенки не спират да споделят колко харесват Стефан.

Тази популярност се оказва нож с две остриета. Превърна ги в звезди. Но това е едната страна на медала. По техен адрес тръгнаха и доста клюки. Разделяха ги, събираха ги, развеждаха ги, в един момент се заговори и за желание за бебе.

Но каква е истинската съдба на тази симпатична двойка, създадена от пръв поглед, предстои да разберем.

Стефан Каръбски Стефан Каръбски stefan3 stefan4