април 19, 2024

Слави Трифонов предложи брак на новата си

https://kliuki.net/kliuki/slavi-trifonov-predlozhi-brak-na-novata-si/146637 Kliuki.net
Слави Трифонов предложи брак на новата си

Слави Трифонов подари годежен пръстен на младото си гадже

Невероятно! Слави Трифонов предложи брак на новата си възлюблена. Дори й подарил скъпарски годежен пръстен. Посветени в намеренията на Дългия споделят, че е възможно съвсем скоро да прозвучи Менделсон за Слави.

Може би наближаващият петдесетака шоумен да е прежалил ергенлъка и да е решил да се задоми. Не че не му е времето, но доста дълги негови интимни връзки с много красиви жени бяха провалени и той се прочу като заклет ерген, та сега малко предпазливо гледаме на тази информация. Парен каша духа.

[caption id="attachment_92538" align="alignright" width="300"]Новата на Слави Трифонов се появи с годежен пръстен Новата на Слави Трифонов се появи с годежен пръстен[/caption]

Още повече, че сегашната изгора на гологлавия водещ е съвсем отскоро с него. Казва се Ева Карамфилова и е от проекта „Магаданс-стани една от нас”. Припомняме, че кастингът се проведе заради напускането на Мартина, балерината с която Слави се раздели доста драматично след дълга връзка. Ева учи в Нов български университет театрално майсторство и живее в София. Лично педантичният водещ я е одобрил за състава.

eva slaviСпоред запознати, блондинката е много впечатлена от Трифонов, а той се държи с нея като истински кавалер, като няма и следа от надутото му поведение и острия му език. Истински влюбен е в младата Ева, споделят от обкръжението на шоумена и му пожелават най-после да е намерил жената на живота си, научиха от Hotarena.net.

Както виждаме от бързото развитие на отношенията между двамата, освен овакантеното от Мартина място в Магаданс, деветнайсетгодишната студенка е успяла да заеме и мястото й в леглото и сърцето на талантливия шоумен.

В интерес на истината тя успя да завладее и част от зрителите. Дори форумци изразиха възторга си от нея, като по време на кастинга я определиха като много естествена, дори някои я нарекоха „невероятна принцеса”.

Явно и Слави Трифонов вижда по-този начин новото си завоевание, след като през главата му минава мисълта за брак, споделят близки. А дали ще стане реалност, времето ще покаже.