април 23, 2024

Рая на Азис в топ 5 на новите принцеси на фолка

https://kliuki.net/kliuki/raya-na-azis-v-top-5-na-novite-princesi-na-folka/150409 Kliuki.net
Рая на Азис в топ 5 на новите принцеси на фолка

Рая на Азис в топ 5 на принцесите на фолкаРая на Азис

е смятана за една от най-добре пазените звездни наследнички. Но и една от най-известните. Наследницата на певеца е сред новите принцеси на поп фолка, макар и да не е на първо място по популярност. Русата чаровница в момента учи балет и има амбиции да става балерина. А дали мечтата й ще се сбъдне, е само въпрос на време да се разбере.

Ивон на Анелия

Още една принцеса на поп фолка изгрява на сцената и това е Ивон на Анелия. Дъщерята на Коко Динев се оказа, че притежава глас, чар и талант, досущ като звездната си майка. И вече уверено се цели към музикалните върхове.

Мариана на Константин

Коцето се хвали с рап таланта и певческите умения на дъщеря си отдавна, но едва сега ги превърна в топ сензация. Преди около година Марианка пропя с певеца и показа на всички, че наистина е момичето на татко. Изпълнителят няма амбиции да я прави музикална звезда, но тя определено има влечение към сцената.

Марая на Мария

Още една музикална звезда се опитва да грейне на музикалния небосклон. И това е Марая на Мария. Малката госпожица вече има един записан дует с майка си и не крие, че е наследила музикалния си талант от нея. Певицата обаче няма амбиции да превръща дъщеря си в музикална звезда. Вместо това предпочита да я вижда на модния подиум. А дали новата фолк принцеса, ще се опита да грабне короната от по-големите си "каки", тепърва предстои да стане ясно. [caption id="attachment_116041" align="aligncenter" width="350"]Рая на Азис влезе в топ 5 на звездните принцеси Рая на Азис влезе в топ 5 на новите фолк принцеси[/caption]

Мира на Емилия

Малката Мира едва проплака преди броени дни, но мнозина вече са на мнение, че най-вероятно ще продължи по стъпките на майка си. Изпълнителката и Коко Динев вече имат един син — малкия Иван, а момиченцето е като подарък за тях, след години трепетно очакване. Колежки на Емилия се шегуват, че певицата няма търпение да връзва панделки и да пее приспивни песни на дъщеря си. А дали най-малката фолк принцеса ще грабне микрофона като майка си, само времето ще покаже. [gallery ids="116040,116039,116038,116037"]