март 28, 2024

Проклятието на мис България (Кои кралици на красотата удариха на камък в любовта?)

https://kliuki.net/zvezdite-predi/proklyatieto-na-mis-balgariya-koi-kralici-na-krasotata-udariha-na-kamak-v-lyubovta/156209 Kliuki.net
Проклятието на мис България (Кои кралици на красотата удариха на камък в любовта?)

Проклятието на мис България, кралиците на красотата, които удариха на камък в любовта

Да си мис България не е само успехи, партита и бляскав живот. Всяка една от носителките на титлата преживява и сериозна лична драма. В един или друг етап от живота си. Преди години се смяташе едва ли не, че короната е прокълната. Съдейки по съдбите на някои от носителките на приза, титлата наистина изглежда сякаш не е за всеки. Мис България Елена Ангелова преживя ужасна любовна драма преди години. Тя се забърка в жесток любовен триъгълник, който й коства ужасно много. Мис България 1999 бе омъжена за бизнесмена Николай Нейчев, но двамата се разведоха, след като красавицата роди второ дете от любовника си Александър Атанасов. Тогава съпругът й се закле да я съсипе и почти го направи. Той й взе бизнеса, простреля любовника й, докара я до просешка тояга. Към днешна дата тя е потънала в пълна анонимност. Мис България 1998 Наталия Гуркова дълго време беше пример за най-щастливата мис България. Тази година обаче съпругът й Джордже Михалевич бе убит в ЮАР, докато пътувал към дома си. Смъртта му покруси цялото семейство на миската, която оттогава почти не се е появявала в обществото. Мис България Виолета Здравкова също преживя истински кошмар. Бившата изгора на Киро Скалата бе останала на пътя — без работа, без пари, без подкрепа. На всичкото отгоре й се наложи да се справя и с отговорностите да бъде самотна майка. Адът, който изживя преди години обаче днес е минало. Тя има собствено студио за красота и изглежда напълно щастлива.

Юлия Юревич пък преживя кошмар да се окаже замесена в мафиотска банда.

През 2013 година носителката на титлата бе забъркана, че урежда бизнес с трафик на оръжие и дрога в Гърция. Дори била арестувана за управление на нарколаборатория в Атина. Оказа се, че Юлия по същото време е била при родителите си и то в България. Тя остана потресена от слуховете по свой адрес, но успя да ги обори доста бързо. И точно когато всичко около нея изглеждаше сякаш се е наредило прекрасно, тя удари на камък и в любовта. Красавицата имаше романтична връзка с Тодор Батков — младши през 2015, като дори се говореше за годеж помежду им. Само няколко дни по-късно той просто я заряза. [caption id="attachment_146806" align="aligncenter" width="300"]Короната на мис България не е лека сн. Интернет Короната на мис България не е лека сн. Интернет[/caption] Мис България 2005 Роси Иванова също преживя тежка любовна драма, в резултат на което посегнала към наркотиците. През 2011 година се заговори, че Роси системно злоупотребява със забранени субстанции. Дали това е така, Роси не коментира особено словоохотливо, но е факт, че тя доста време стоеше далеч от всякакви публични изяви. А след това активно участваше в различни кампании срещу дрогата. Мис България 2009 Антония Петрова също нямаше голям късмет в любовта. Красавицата преживя отвличане /инсценирано/, развод, а освен това и куп подигравки заради пластиките си. След развода с руския милионер Александър Бередин, Антония все пак откри своето щастие. Тя завладя сърцето на директор на столична клиника и в момента двамата очакват първото си дете. А преди това се взеха на луда романтична гръцка сватба.