април 20, 2024

Продуцентът на Женени от пръв поглед разкри истината за двойките

https://kliuki.net/kliuki/producentat-na-zheneni-ot-prav-pogled-razkri-istinata-za-dvoykite/146594 Kliuki.net
Продуцентът на Женени от пръв поглед разкри истината за двойките

Обратите в Женени от пръв поглед тепърва предстоятВитомир Саръиванов, продуцент на Женени от пръв поглед, разкри какво ни очаква в следващите епизоди

Продуцентът на Женени от пръв поглед разкри каква е истината за трите двойки, приели да участват в любопитния социален експеримент. Оказа се, че обратите между тях тепърва предстоят. Витомир Саръиванов е човекът, който стои зад риалити формата. Той разкри, че наглед скандалния начин, по който Антония третира съпруга си като мъж под чехъл всъщност се харесва на Наско.

[caption id="attachment_92301" align="aligncenter" width="300"]Обратите в Женвни от пръв поглед тепърва предстоят Обратите в Женвни от пръв поглед тепърва предстоят[/caption]

Който нямал нищо против тя да го командва и да взема решенията вместо него. "Във всяка една връзка е така, единият предпочита другият да е по-силен", обяснява Витомир. Той обаче настоява зрителите да не бъркат добротата на Наско с глупост, тъй като той също можел да отстоява мнението си, когато се налага.

В другата двойка, в която нещата изглеждат наред - Стефан и Светлана, се очакват известни сътресения, породени от факта, че на нея й се налага да пътува всеки ден до Перник и обратно, за да може да работи.

Саръиванов изтъква, че Светла е направила огромен компромис, приемайки да живее в дома на Стефан и той го оценява. И затова смята да й върне жеста в най-скоро време подобаващо. Освен това Стефан ще помогне на съпругата си да си намери работа в столицата, за да не й се налага да пътува постоянно.

Изненади ще има и в може би най-противоречивата двойка - Гергана и Георги. Слуховете, че двамата вече са разведени, са все по-упорити, а основната вина за това е приписвана на софтуерния инженер и тежкия му нрав.

Оказа се обаче, че заради работата си, Гери трябва да отсъства от столицата и съответно дома им по 4 дена в седмицата, за да бъде в провинцията. А това изобщо не се харесва на съпруга й.