март 28, 2024

Принц Чарлз скочи срещу брат си: Андрю винаги ми е завиждал, че ще съм крал! (Разкриха нови тайни за кралското семейство)

https://kliuki.net/kliuki/princ-charlz-skochi-sreshtu-brat-si-andryu-vinagi-mi-e-zavizhdal-che-shte-sam-kral-razkriha-novi-tayni-za-kralskoto-semeystvo/156668 Kliuki.net
Принц Чарлз скочи срещу брат си: Андрю винаги ми е завиждал, че ще съм крал! (Разкриха нови тайни за кралското семейство)

Семейните драми в Уиндзор нямат край, принц Чарлз обиди брат си

Меган Маркъл може да има проблеми със семейството си, но и в кралския двор положението не е само цветя и рози. Принц Чарлз оскърби брат си принц Андрю, а документален филм разкрива нови тайни от живота му. Мнозина мислеха, че принцеса Даяна е единствената, която става жертва на кралската фамилия и строгите й канони. Оказва се обаче, че принцесата не е единствената. Хванати в капана на кралските порядки са и останалите членове на фамилията — принцовете Андрю и Едуард. "Принц Андрю винаги е знаел, че е резерва. Ако с принц Чарлз се случеше нещо, той щеше да поеме нещата. В крайна сметка цял живот му бе внушавано, че той е вторият най-важен човек в кралството. Да гледа как тази власт се изплъзва от ръцете му не беше никак лесно", разкрива документален филм за отношенията в двора. Оказва се обаче, че това не е единственият проблем между синовете на кралицата. "Проблемът на Андрю е, че винаги е искал да бъде мен. Да бъде на мое място", коментира злъчно принцът на Уелс. Чарлз отлично си давал сметка, че по-малкият му брат играе ролята на негов заместник. "Той просто се мислеше за прекалено важен. И продължава да го прави и днес", споделял пред приятели бъдещият крал. Макар и вече на достолепните седемдесет години, Чарлз продължава да се заяжда с по-младия си брат. Подобно било отношението му и с принц Едуард. [caption id="attachment_148548" align="aligncenter" width="300"]Принц Чарлз и Андрю смразени от години сн. You Tube Принц Чарлз и Андрю смразени от години сн. You Tube[/caption]

Изгубеният принц

"Той цял живот не можеше да реши дали е негово кралско височество или просто Едуард Уиндзор. Роди се много късно — Чарлз вече беше на 16. Виждали са се броени пъти през живота си. Когато беше дете, Едуард дори не празнуваше рождените си дни. Една сутрин отиде на чай с кралицата и дори не знаеше, че това е рожденият му ден. Нямаше картички, нямаше торта, нямаше балони. Нищо, което да му подскаже, че има празник", спомнят си придворни. В друг случай Чарлз му се скарал, че носи шотландски тартан, който е запазен само за него. "Двамата просто нямат нищо общо. Не е изненадващо, че той се чувства толкова самотен", разкриват още придворни.