април 19, 2024

Принцеса Даяна с една от най-кошмарните булчински рокли в историята (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/princesa-dayana-s-edna-ot-nay-koshmarnite-bulchinski-rokli-v-istoriyata-snimki/146630 Kliuki.net
Принцеса Даяна с една от най-кошмарните булчински рокли в историята (Снимки)

Принцеса Даяна влезе в не особено престижна класация със сватбения си тоалет

Дори и един от най-хубавите дни за всяка млада жена като сватбения, може да се окаже помрачен, ако красавицата не уцели булчинската си рокля. Въпреки, че подготовката започва много рано. И съвсем естествено, сватбеният тоалет на младоженката е най-важен и е център на внимание по време на целия ритуал.

Истински проблем възниква, когато звездни невести не уцелят подходящата сватбена рокля. Още по-стряскащо е, ако младоженката е кралска особа.

За съжаление по тази причина покойната лейди Даяна, известна като принцесата на народа, е включена в една доста непрестижна класация на най-кошмарните булчински рокли в историята.

[caption id="attachment_92463" align="alignleft" width="300"]rokli daqna Принцеса Даяна[/caption]

Стройната и красива принцеса направо се е изгубила в широката рокля и огромните буфони, видяха от bgreality.bg. Дори ръчно тъканият плат и античната дантела не могат да притъпят общото впечатление за нещо старомодно и прекалено пищно.

А Кати Прайс, бивш модел и риалити звезда, дори два пъти фигурира в класацията. Тук е с Питър Андре. При избора на сватбения тоалет тя въобще не се е съобразила със стройната си половинка. С тоя напластен тюл изглежда прекалено едра.

[caption id="attachment_92464" align="alignright" width="300"]Кати Прайс с Питър Андре Кати Прайс с Питър Андре[/caption]

И известната американска поп певица Марая Кери си е заслужила да влезе в класацията по време на сватбата си с Томи Мотола. При нея малко в повече идва огромният букет, почти скрил доста ретро изглеждащата сатенирана рокля.

Тина Търнар винаги е изненадвала с ефектна визия, но тоалетът на сватбата й надминава всички очаквания. Не в зеления цвят е проблемът, а самият модел шокира и нещото като клин, което е обула отдолу. Може би седемдесет и три годишната тогава булка е искала да изглежда по-така до по-младия си с цели шестнадесет години съпруг. А за да изпъкне сватбената й рокля е помолила гостите й да бъдат в бяло.

И покойната и обичана поп певица Уитни Хюстън е в класацията. При нея проблемът е в нещото на главата. Под воала сякаш си е сложила плувна шапка.

А пъстрият сватбен тоалет на Ема Томпсън прилича по-скоро на народна носия от Тирол.

Скромната и харизматична Селин Дион винаги е била романтична, но тук е попрекалила. Ако роклята беше по-къса може да я оприличим на Одета от „Лебедово езеро”.

А ексцентричната рокля на Мери Оливия Чартерис, една от най-богатите млади британски наследнички, е дело на стилиста на Лейди Гага и много ясно се вижда защо е в тази класация.

И отново Кати Прайс, но с друг младоженец – Кийран Хейлър. Понаедрялата Кати изглежда доста гротескно в тази рокля.

Памела дори е без рокля на сватбения си ден с Кид Рок. Навярно е искала да си припомни хитовия сериал „Спасители на плажа”, в който и тя участва.

[gallery link="file" ids="92465,92466,92467,92468,92469,92470,92471,92472"]