април 19, 2024

Помните ли ги? Вижте Андреа и Кубрат Пулев в началото на връзката им (Певицата неузнаваема без купищата пластики - Фото)

https://kliuki.net/kliuki/pomnite-li-gi-vizhte-andrea-i-kubrat-pulev-v-nachaloto-na-vrazkata-im-pevicata-neuznavaema-bez-kupishtata-plastiki-foto/155992 Kliuki.net
Помните ли ги? Вижте Андреа и Кубрат Пулев в началото на връзката им (Певицата неузнаваема без купищата пластики - Фото)

Андреа е изключително нежна и естествена в началото на връзката си с Кубрат ПулевАндреа е неразпознаваема без купищата филъри по лицето си

Андреа и Кубрат Пулев са сред най-дълго задържалите се двойки в родния хайлайф. Певицата и боксьорът са заедно повече от десетилетие като през това време тя се промени изключително много. И в случая не говорим само за промяната вследствие на годините. А на пълно префасониране заради купища операции. От kliuki.net намерихме уникална снимка, на която Андреа позира заедно с Кобрата. На кадъра изпълнителката е видимо доста килограми по-слаба. Но това, което прави най-голямо впечатление, е напълно естествената й визия. Тя все още не си е надула джуките до пръсване, лицето й е фино, без филъри в скулите, носът й също не е пипан. [caption id="attachment_145298" align="aligncenter" width="626"]Андреа преди и сега Снимка: Клюки.нет[/caption] Истината е, че феновете не крият, че харесват любимката си доста повече в този й вид. А не с купищата операции, които я превърнаха в поредната силиконова кукла.