април 19, 2024

Обраха голям супермаркет в София!

https://kliuki.net/kliuki/obraha-golyam-supermarket-v-sofiya/136479 Kliuki.net
Обраха голям супермаркет в София!

Днес маскирани обраха голям супермаркет в София!

Тази сутрин трима маскирани крадци са обрали супермаркет в София, съобщиха от МВР. Това се е случило в 6.15 сутринта. Хора с маски на главата са нападнали управителя на столичния супермаркет, точно когато е отключвал служебния вход на магазина, който се намирал на улица Суходолска.

Тримата маскирани са успели да нахлуят в супермаркета и да задигнат 5000 лева. Това е по първоначални данни. Все още няма информация, дали нападателите са били въоръжени.

[caption id="attachment_7636" align="alignright" width="598"]маска Трима маскирани обраха голям столичен супермаркет![/caption]

В момента на мястото се извършват огледи, вземат се отпечатъци и се проверяват записите на охранителните видеокамери.

Странно е къде е била охраната на супермаркета в този момент и как така се е допуснала такава нелепа кражба.

Напоследък зачестиха наглите и нелепи кражби. Някои по-малки, други много големи, всички обаче имат едно общо нещо – странни обстоятелства, при които някой сякаш услужливо и нарочно не си е на мястото.

И може да звучи странно, но сякаш зад хаоса на уж невинни пропуски, май стоят доста добре планирани и организирани престъпления!

Форумците в интернет, пък масово заявяват: „Народът обедня и полудя”! Други се надяват крадците да бъдат хванати и да си платят за стореното, трети изказват предположения, че крадците са взаимствали стила на кражбата от примерите на световно известните обири направени от маскирани престъпници. Наскоро например беше нашумял  абсурдния обир, при който маскира като Дарт Вейдър обра банка и избяга с велосипед.

Невероятно, но факт, нали?!