март 29, 2024

Новият на Алисия си плащал за ласки

https://kliuki.net/kliuki/noviyat-na-alisiya-si-plashtal-za-laski/146573 Kliuki.net
Новият на Алисия си плащал за ласки

Алисия попадна на непоправим женкар и фустогонец

Алисия определено не случи с новия. Мартин Камбуров пръскал наляво и надясно пари за секс изпълнения, твърдят запознати. Той плащал, за да задоволи извратените си мераци и си падал по груповия секс.

Новият на Алисия, отдавна е известен с нестандартните си сексуални интереси и слуховете, че си купува ласки не за първи път излизат в медиите. Даже тарифата му била 800 лева за момиче, разказват участвали в груповите изпълнения. Свиленградчанина си падал по силиконовите красавици и се радвал на 800-кубиковите им бюстове.

[caption id="attachment_92196" align="alignleft" width="300"]Алисия се натресе на Мартин Камбуров Алисия се натресе на Мартин Камбуров[/caption]

Как фолк дивата Алисия ще се справи с надарения Камбуров и дали ще го задоволява, тъй като за него се твърди, че е чудовище в леглото, се питат любопитните фенове.

Мартин Камбуров си падал по садо- мазо изпълненията и обичал да го връзват, свидетелстват фолкаджийки и силиконки минали през леглото му.

Предварително им давал парите и ги инструктирал, какво желае да му правят, научиха от hotarena.net.

Спряганите за официални приятелки на хипер сексуалният Камбуров, Бриана, Алекс Йорданова и Благовеста Бонбонова тайничко споделяли за странните желания на футболиста. Те са известни с доста свободното си и разкрепостено поведение, но явно и на тях им прави впечатление колко нетипични са мераците на футболиста.

От друга страна пък се носят слухове, че Камбуров пръска пари не за извратени прищявки, а кара гаджетата си да му вършат домакинската работа и даже да му пазаруват с техни средства.

Горката Алисия, как ще се оправя с такъв плейбой, недоумяват потребителите в мрежата. Не стига, че се зарече да не се занимава с футболисти, а Мартин е третият по ред. Явно фолкаджийките са орисани да се свързват с ритнитопковците. Дано Камбуров, след като е преминал христовата възраст да се е поукротил, но не е много за вярване, споделят приятелите му.