април 20, 2024

Николета Лозанова и Ники Михайлов се женят във ВИП Брадър (Всичко за събитието)

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-i-niki-mihaylov-se-zhenyat-vav-vip-bradar-vsichko-za-sabitieto/152781 Kliuki.net
Николета Лозанова и Ники Михайлов се женят във ВИП Брадър (Всичко за събитието)

Николета Лозанова не само ще оповести любовта си с Ники Михайлов, но нищо чудно и да я узакони във ВИП Брадър!

Кaкто стана ясно наскоро, Николета Лозанова ще бъде черешката на тортата на новия сезон на риалитито за звезди. Все още няма официална информация дали ще участва в редовното или в Ол Старс изданието. Но която и версия да се окаже истина, със сигурност присъствието й на малкия екран ще бъде запомнящо се. Още повече, че в сезона на любовта плеймейтката ще направи едно дълго чакано признание. А последните твърдения стигат много по-далеч - чак до идеята за сватба в Къщата! Все още се говори, че Николета Лозанова най-вероятно ще влезе във ВИП Брадър сезона, започващ на 11 септември. Но ще го направи по-късно, в началото на октомври. Така престоят й ще бъде скъсен до 2-3 седмици. Те със сигурност ще бъдат напълно достатъчно за сензацията, която всички предвкусват. Говори се, че за това си време в Къщата ще прибере половин милион лева. Въпреки че сумата изглежда космическа за родните размери и със сигурност ще е доста по-ниска. Но и със сигурност Николета Лозанова ще оправдае цената си! Плеймейтката ще бъде изпратена до прага на Къщата в Нови хан от Ники Михайлов. Именно при влизането й двамата ще оповестят официално връзката, която вече имат от около година. Освен да се обяснят публично един на друг в любов, двамата все още обмислят вариант и да си разменят клетви в национален ефир!

Въпреки че семейният статус на Николета Лозанова

все още е изяснен и разводът й в Божинов стои с една голяма въпросителна, тя вече мисли за нова сватба. Нико Тупарев е предложил на нея и Михайлов да спретнат сеирджийско събитие с много камери и милион зрители. Засега вратарят по-скоро се дърпа от подобен вариант, но все още има време да склони, пише hotarena.net. [caption id="attachment_128983" align="alignnone" width="300"]Николета Лозанова е готова на много в името на шоуто Николета Лозанова е готова на много в името на шоуто[/caption]   Все пак, ако станем свидетели на подобна церемония, тя ще се състои към края на сезона. А ако плановете на продуцента на ВИП Брадър срещнат положителния отговор на светската двойка, то със сигурност ще трябва да се бръкне надълбоко за подобно шоу. И тогава няма съмнение, че Николета Лозанова ще оправдае високите очаквания към участието си в риалитито и статута си на най-ВИП от ВИП-овете!