март 29, 2024

Вижте как Николета дразнела и отмъщавала на враговете си!

https://kliuki.net/kliuki/vizhte-kak-nikoleta-draznela-i-otmashtavala-na-vragovete-si/136492 Kliuki.net
Вижте как Николета дразнела и отмъщавала на враговете си!

Още за Николетините войни и колко струват те на Валерко!

Вече не е тайна, че през последните седмици Николета вилнее из световно известни курорти и по купони из елитни заведения със свои дружки и другари. Навсякъде мъкне разбира се и нейният Валерко, нали се обичат!

Да, ама не! Не било само от любов нито медения месец на Бора Бора, нито повторното им вричане на романтичния остров, нито дивите купони до зори по столичните клубове и партита.

Всичко било с цел – отмъщение чрез дразнене и демонстрации над враговете на Николета.

[caption id="attachment_7811" align="alignright" width="190"] Николета се е отдала на отмъщения![/caption]

Един ден, преди няколко седмици тя решила, че й писнало от такива „нещастници”, които само ръсели злоба, очерняли я и дори я засягали, но не дотолкова, че да унищожат нейното желание за отмъщение. Напротив, даже го засилили и тя хукнала да дразни и да си отмъщава.

И кой го отнесъл, ама разбира се, че Валерко! Повлякла го Николета да ходят на Бора Бора, за да дразнят Алисия и заради нeя да правят демонстрации колко се обичат, затова било дори повторното им вричане. И си постигнали целта!

Алисия ревнала веднага на Ники, да ходят и те също да се вричат. Но Ники я отрязал и това още повече я певицата. Вместо Бора Бора и вричане, което на неговия „баджанак” му коствало 60 000, Михайлов задоволил Алисия с любовни писания по вратарските си ръкавици.

Едно на нула за Николета. Нейният възлюбен много повече се оръсил.

Да не говорим за предишните им престрелки, които прехвърчаха из интернет пространството и най-вече във Фейсбук. То не бяха средни пръсти и повдигане на очила, то не бяха тайни и явни годежи и какви ли още не „гениални” простотии.

Двете бяха като огледални образи. Каквото направеха от едната страна, се повтаряше веднага и от другата. Сега обаче Ни Ло отбеляза точка!

Ники не излезе толкова глупав, че да метне и той 60 бона в нищото в името на семейните войни. Пък и какво семейство са Алисия и Ники. Още повече, че злите езици започнаха да говорят, че на бащата, Боби Михайлов взело да му писва от тази Алисия и започнал вече за ръмжи на сина си. Така, че скоро певицата може да се окаже вън и  от вратарското гнездо.

Тогава ще й трябва някой друг будала, който да воюва с нея.