април 24, 2024

Ники Михайлов още влюбен в Николета? (Говори само за нея)

https://kliuki.net/kliuki/niki-mihaylov-oshte-vlyuben-v-nikoleta-govori-samo-za-neya/146632 Kliuki.net
Ники Михайлов още влюбен в Николета? (Говори само за нея)

Ники Михайлов не спира да говори за Николета Лозанова, твърдят негови близкиНики Михайлов все още не е забравил тръпката си към плеймейтката

Ники Михайлов все още е влюбен в Николета Лозанова! Това твърдят част от хората, които работят в дома на вратаря в Турция. Един от тях, представил се като готвача на звездата, твърди, че вратарят почти всяка вечер говори за плеймейтката, като споменава името й уж между другото.

[caption id="attachment_92494" align="alignleft" width="300"]Ники Михайлов още е влюбен в Николета Лозанова Ники Михайлов още е влюбен в Николета Лозанова[/caption]

"Той все още я обича, всяка вечер говори само за нея", твърди човекът, пожелал да запазим името му в тайна. Ние, от kliuki.net, не се наемаме да твърдим със сигурност дали думите му са истина. Факт е обаче, че и двата пъти, в които в брака на Николета и Валери имаше проблеми, Ники Михайлов се раздели с Алисия. И макар да твърдят, че това е просто съвпадение, много от феновете и на двете двойки се съмняват това да е така.

niki nikoletaВсе пак от самото начало двете двойки - Николета и Валери и Ники Михайлов и Алисия не спират да се дразнят и провокират едни други, припомнят от hotarena.net. И докато много хора смятаха, че причината е огорчението на Алисия от предателството на Валери, който я заряза заради моделката, то запознати с отношенията в сложния четириъгълник твърдят, че това изобщо не е така.

Истината била, че Николета и вратарят все още били обсебени един от друг. Той така и не могъл да я забрави, нито пък тя него. И точно затова се хвана със съотборника му в националния Валери, за да му натрие носа. И да му го върне за изневерите, които сложиха край на връзката им. А защо Алисия се хвана точно с Ники е повече от ясно - за да отмъсти на плеймейтката, че открадна бащата на детето й.