април 23, 2024

Наско от Женени от пръв поглед не е имал гадже преди Антония?

https://kliuki.net/kliuki/nasko-ot-zheneni-ot-prav-pogled-ne-e-imal-gadzhe-predi-antoniya/146569 Kliuki.net
Наско от Женени от пръв поглед не е имал гадже преди Антония?

Наско от Женени от пръв поглед май не е имал интимна връзка с жена досегаНаско от Женени от пръв поглед сам се изпусна, че не е бил с жена

Наско от Женени от пръв поглед май досега не е бил с жена. В това се съмняват зрителите на любопитното риалити по Нова ТВ, които са изумени от начина, по който строителният инженер се държи със съпругата си. И по точно не се държи.

[caption id="attachment_92178" align="alignright" width="300"]Наско от Женени от пръв поглед май не е бил с друга, освен с Антония Наско от Женени от пръв поглед май не е бил с друга, освен с Антония[/caption]

Антония буквално прави половинката си на нищо с постоянните си капризи и фасони. Доста пълната участничка не спира да се държи сякаш е най-великата личност на света и постоянно обяснява на Атанас, че не умее нищо, че не знае как да се държи, едва ли не, че не става. На всички тези грозни приказки Наско, вместо да й каже, че тя няма право да му държи сметка за характера, само се съгласява и се извинява, че не е наясно как трябва да се държи с една жена.

"Типично поведение на мъж, който не е имал интимни отношения с жена, а вече гони 30-те", коментират специалистите. Готов е на всичко, само и само да задържи единствената, която му е обърнала внимание. Явно затова Наско не смее да реагира на откровено безочливото на моменти поведение на Антония. А и той самият без да иска се изпусна, че никога не е бил толкова близък с жена.

И то още след първата брачна нощ. Надали я е почувствал близка от разговорите им, смеят се онлайн потребителите. Още повече, че и самата Антония, по доста вулгарен начин призна, че двамата са консумирали брака си. "Първо си бъркахме в гащите, после се опознавахме", изцепи се пухкавелката.

"Да й имам и претенциите! Не прилича на нищо на външен вид, държи се като кифла, а на всичкото отгоре очаква отношение като към кралица!", втрещени са форумци.