март 29, 2024

Мегз втрещи със самонадеяност: Аз съм най-достойната във ВИП Брадър, всички трябва да са като мен (Вижте как се изхвърля)

https://kliuki.net/kliuki/megz-vtreshti-sas-samonadeyanost-az-sam-nay-dostoynata-vav-vip-bradar-vsichki-tryabva-da-sa-kato-men-vizhte-kak-se-izhvarlya/153219 Kliuki.net
Мегз втрещи със самонадеяност: Аз съм най-достойната във ВИП Брадър, всички трябва да са като мен (Вижте как се изхвърля)

Мегз за пореден път показа, че егото й не познава границиМегз заяви, че трябва всички млади хора да й подражават, тъй като е пример

Мегз втрещи за пореден път с демонстрации на огромното си его. В последните дни преди финала на риалити формата съквартирантите трябваше да определят които от тях са най-достойни и най-недостойни да спечелят шоуто. Всички останали посочиха техните фаворити, но Каканашева заяви, че в Къщата няма по-достоен от нея. Тъй като била минала през огромни препятствия и трудности в шоуто и никой друг нямало да се справи като нея. "Всички хора трябва да са като мен! Да отстояват себе си и принципите си", заяви самозабравилата се дизайнерка. МегзПрекалената й самовлюбеност успя да вбеси дори и ВИП Брадър и гласът зад кадър не издържа и я попита в прав текст дали не смята, че тя сама си е виновна за положението си в шоуто. Дори и това обаче не спря самозабравилата се Миглена. Която продължи със самоизтъкването. Естествено, най-върлите й фенове побързаха да я защитят, че е истинска и наистина заслужава победата. Повечето от зрителите обаче останаха втрещени от егоцентризма й. "Намерете й психиатър по-бързо, това момиче наистина има нужда от помощ", изумени са феновете.