април 25, 2024

Мария тъпче Марая с мазни хамбургери

https://kliuki.net/kliuki/mariya-tapche-maraya-s-mazni-hamburgeri/146580 Kliuki.net
Мария тъпче Марая с мазни хамбургери

Мария винаги е твърдяла, че не позволява на дъщеря си да яде вредни храниМария заведе малката на снимките на новия си клип

Мария тъпче дъщеря си с мазни хамбургери. Чалгаджийката винаги е твърдяла, че категорично забранява на малката Марая да яде каквито и да е вредни и мазни храни, тъй като държи тя да расте здрава. И затова винаги подбира за нея качествени храни. Очевидно обаче и от това правило си има изключения.

[caption id="attachment_92233" align="alignleft" width="300"]Мария тъче малката Марая с хамбургери Мария тъче малката Марая с хамбургери[/caption]

По време на снимките на новия клип на Мария, Марая беше забелязана да нагъва мазен хамбургер с пържени картофки под погледа на майка си и на баба си Йорданка. Очевидно звездата е решила поне малко да смекчи режима на дъщеря си и от време на време да й позволява да се поглези с любимите на повечето деца "джънк фуудс". Които са всичко друго, но не и здравословни.

Самата случка се разигра докато чалгаджийката снимаше новия си клип на авиописта във Варна, видяха от hotarena.net. Очевидно Мара намира за съвсем уместно малката й дъщеря да я гледа как се кълчоти полугола за новото си видео, коментират възмутените форумци.

МарияМарая и майката на Мария - баба Даци, наблюдаваха целия снимачен процес, седнали до огромните куфари с техниката и оскъдните дрешки на певицата. Изглежда Отварачката смята, че по този начин разнообразява живота на дъщеричката си от брака с Митко Андонов, коментират запознати.

"Голямо разнообразяване, няма що. Да гледа как майка й се кълчи почти без дрехи на чалга музика. Какво възпитание й дава?", недоволстват онлайн потребителите. "Да беше я завела на разходка сред природата или на лунапарк. Не на снимките на чалгаджийски клип", втрещени са феновете.