март 29, 2024

Мария стана за смях с рапиране във "Всичко забранено" (Вижте как я разсипаха от критики)

https://kliuki.net/kliuki/mariya-stana-za-smyah-s-rapirane-vav-vsichko-zabraneno-vizhte-kak-ya-razsipaha-ot-kritiki/153042 Kliuki.net
Мария стана за смях с рапиране във "Всичко забранено" (Вижте как я разсипаха от критики)

Мария стана за смях с напъните си да се прави на рапъркаМария беше разсипана от критики заради новото си парче "Всичко забранено"

Мария стана за смях с "Всичко забранено". Малко след излизането си от ВИП Брадър, певицата пусна новото си парче, което отново е колаборация с Криско. За неин ужас обаче, феновете изобщо не останаха във възторг. Точно както стана и с "Червеният картон", пак дело на рапъра. Всъщност бийта и на двете парчета и доста добър. Опитите на Мария да рапира обаче са повече от плачевни. И изобщо не се понравиха на меломаните. Мария стана за смях с рапиране във "Всичко забранено" (Вижте как я разсипаха от критики)„Тая само кепази иначе добрия проект на Криско. Колкото и да се съблича откъм рапиране не може да го докара,ама какво и пука,нали спонсора плаща“., „Дано не я види Марая така разголена , тя е дама и ще е голяма изненада за детето и . Уж много страдаше за детето си а го заряза и хукна за Дубай. Дама е това. Чупки , стойки голям резил“. „Миче, спонсорът да ти даде пари и си купи дрехи подходящи за рап. Ама то и дрехите да купиш не можеш да рапираш.", недоволстват феновете. Които се възмущават и от постановката, която певицата разигра във ВИП Брадър. От където излезе доброволно, понеже уж не можела да стои далеч от дъщеря си. А само два дена след това отпраши за Дубай, разбира се, без детето си.