май 03, 2024

Мария пръска по 1500 лева за храна

https://kliuki.net/kliuki/mariya-praska-po-1500-leva-za-hrana/146503 Kliuki.net
Мария пръска по 1500 лева за храна

Мария продължава да шашка с изгъзиците си на примадона

Мария пръска по хиляда и петстотин лева за храна. При едно пазаруване. Благодарение на влюбения си и богат съпруг. Той много се старае и продължава да глези половинката си и след сватбата, споделят близки до младото семейство. И то не само с тоалети и бижута, а и с най-добрите и отбрани храни, които могат да се намерят на българския пазар.

[caption id="attachment_91869" align="alignright" width="300"]Мария пръска по 1500 лева за храна Мария пръска по 1500 лева за храна[/caption]

Самият благоверен съпруг угажда на капризите й и лично пазарува хранителните продукти в най-скъпарските столични магазини. Отделя доста време за пазаруване като най-старателно обхожда целия хранителен магазин, рафт по рафт, в желанието си да избере за половинката си възможно най-доброто, от най-качествената и скъпа храна, като отбрани меса, хайвер, екзотични плодове, до марковите питиета, узнаха от Hotarena.net. Явно всичко е съобразено с претенциите на пайнерката за здравословно хранене. Нали спазва разни режими, за да поддържа слабата си фигура още по-слаба.

Не го смущава ни най-малко и крайният резултат от старателното пазаруване. Пръснатите за изпълнение желанията на Мария над хиляда и петстотин лева е сметка, която въобще не смущава милионера. Явно тази прилично висока сума, за него е нещо нормално и не толкова впечатляващо.

Навярно Мария е доволна, след като с лекота пръска толкова пари за храна. Но с такива отбрани лакомства да не вземе да конкурира с визия едрия си съпруг. Едва ли. Тя е вманиачена на тема диети и фитнес, дори преди време се чу, че ограничавала в храната и невръстната си дъщеря. А самата певица още от ранни зори е във фитнеса, гримирана и нагласена. От диетите и тренировките доста се е стопила.

Тя си признава, че сама се подлага на лишения и ограничения, въпреки че обича шоколад, сладолед и други глезотийки. Но любимият й съпруг продължава да я затрупва с най-отбраните и скъпи лакомства и да пълни хладилника за над хиляда и петстотин лева.