април 20, 2024

Любовницата на Веселин Маринов подкупва държавен служител! (Вижте цялата схема)

https://kliuki.net/kliuki/lyubovnicata-na-veselin-marinov-podkupva-darzhaven-sluzhitel-vizhte-cyalata-shema/151682 Kliuki.net
Любовницата на Веселин Маринов подкупва държавен служител! (Вижте цялата схема)

Магдалена Миткова, шефка на Агенция за закрила на детето в Добрич, ще бъде разследвана заради "услуга" на любовницата Веселин Маринов.

От социалното министерство вече са се сезирали за извършено грубо нарушение на служебните си права, което идва в резултат на дружба с палавата Веска. Последната тръпка на Веселин Маринов отново си позволи доста, и то подучена от самия него! Сервитьорката и певецът от две години поддържат бурна връзка, която стана публична наскоро. Заради нея Пеева заряза мъжа си, който никога не я е лишавал от нищо, Свикнала да живее като принцеса, Веска хукна при Веселин Маринов и загърби майчинските си задължения към двете си деца. Тя няма брак с баща им, а и тях не чувства особено близки явно. Както стана ясно, Веселина е малтретирала физически едната си рожба. А първото си дете е родила само защото вече е било късно за аборт. Освен това, те винаги са били основният и инструмент, с който си е подсигурявала финансово охолство благодарение на баща им. Именно заради неговите пари сега тя е готова на всичко. Заради скандалния случай на торзом на детето си, срещу Пеева се води прокурорско разследване за лъжесвидетелстване. То е основната й пречка да получава издръжка. Но Веселин Маринов се е заел сериозно да реши този проблем. Дори се е консултирал със своя приятел адвокат от Варна на име Иван Кръстев.

Триото е измислило схемата, по която Веселина да успее да си извоюва месечна издръжка.

А това си е цяла наглост, като си е има предвид как си заряза децата без да й мигне окото. Но сега тя е решила да се прави на примерна майка и да докаже, че е способна да се грижи за наследниците си. За да се случи това, тя се нужда от експертно становище, написано от социален работник. Той трябва даде мнение дали майката може да се грижи за децата си. Всъщност, държанката на Веселин Маринов не е способна, защото няма никакви доходи. Получава заплата от 1500 лв на месец като секретарка към фирма, собственост на бизнесмен, близък до певеца от Пайнер. Но тази заплата е само на хартия, а договорът и е фиктивен и важи докато мине делото, за да се види, че има доходи. Другата част от становището на социалния работник обхваща нематериалните фактори и най - вече грижовен ли е родителя към децата. Вместо да бъде направена реална оценка е безпристрастен държавен служител, становището, което Веселина Пеева получава е дело на шефката на агенцията Магдалена Миткова. Тя няма никакво професионално отношение към случая. Лично, оказва се, не липсва. Заключението е предоставено с подписа на Миткова и печата на агенцията. А в резултат тя е прибрала 2000 лв. подкуп, за да изкара любовницата на Веселин Маринов майка-светица, пише hotarena.net. Веска на Веселин Маринов си позволява много Номерът на двете дружки обаче май няма да мине, защото в социалното министерство е получен сигнал за измамата и до дни ще се извърши проверка по случая.