април 19, 2024

Колежка на Никол Шерцингер от Pussycat Dolls: Бяхме на повикване, плащаха ни, за да спим с клиенти! (Брутални разкрития за бандата)

https://kliuki.net/kliuki/kolezhka-na-nikol-shercinger-ot-pussycat-dolls-byahme-na-povikvane-plashtaha-ni-za-da-spim-s-klienti-brutalni-razkritiya-za-bandata/153087 Kliuki.net
Колежка на Никол Шерцингер от Pussycat Dolls: Бяхме на повикване, плащаха ни, за да спим с клиенти! (Брутални разкрития за бандата)

Никол Шерцингер и колежките й от Pussycat Dolls са заработвали като платени момичетаКолежка на Никол Шерцингер направи смразяващи разкрития за истинското лице на групата

Никол Шерцингер и колежките й от Pussycat Dolls са заработвали като момичета на повикване! Шокиращото разкритие дойде от Кая Джоунс, едно от момичетата във вече разпадналата се момичешка група. Тя в прав текст заяви, че всички изпълнителки от бандата са заработвали като скъпо платени проститутки. И пеенето е било само параван. Моята истина: не бях в момичешка група, а в кръг от проститутки. И между другото пеехме и бяхме известни, докато всеки, който ни притежаваше, правеше пари. Това написа в Туитър Кая. Никол ШерцингерДжоунс добави, че участничките в групата са били "сринати емоционално". Певицата твърди, че тя и останалите е трябвало да спят с когото им бъде посочено. Срещу съответната сума. Основателката на The Pussycat Dolls Робин Антин отговори на твърденията на Кая и заяви, че са отвратителни, абсурдни лъжи, предават от "24 часа". Самата Никол засега се въздържа от коментар за скандала. Не е тайна, че преди да започне да се изявява като певица в групата, тя е заработвала парите си като стриптийзьорка.